Platform Amigos wil sociale interactie creëren in de horeca


Platform – Social platform Amigos wil samen met lokale horecaondernemers meer interactie creëren tussen mensen tijdens de winterdagen. Amigos is daarom gestart met een nieuw initiatief, genaamd Amigos Spots.

Amigos Spot is een vaste ontmoetingsplek waar onbekende mensen met elkaar kunnen afspreken om samen iets leuks te ondernemen. Bijvoorbeeld om een drankje te doen of uit eten te gaan. Via een interactieve kaart krijgen de Amigos gebruikers geschikte locaties te zien die passen bij hun interesses.

In een toelichting op het initiatief geeft Amigos aan dat tijdens de wintermaanden mensen zich vaker terugtrekken. Niet alleen in hun huizen en kantoren, maar ook achter hun beeldschermen. Dat kan leiden tot isolement of zelfs een winterdepressie, zo laat het bedrijf weten. Amigos wil daarin verandering brengen door het via het platform fysieke activiteiten aan te bieden.  Via het platform worden al honderden fysieke activiteiten georganiseerd. Het platform zou 750.000 gebruikers tellen in vijf landen.

Amigos Spots

Vanaf 1 november worden diverse ‘spots’ voorgesteld in de Amigos app. Dit kunnen cafés en restaurants zijn, maar ook bioscopen, arcadehallen en bowlingbanen. De uitbater van een Amigos Spot kan zelf activiteiten en aanbiedingen voorstellen, zoals een pubquiz of cocktail workshop. Dat levert de ondernemer niet alleen zichtbaarheid op, maar ook klandizie. De eerste tientallen horecazaken hebben zich volgens Amigos al aangemeld om Amigos Spot te worden. Het bedrijf heeft ruim 3 miljoen euro aan financiering opgehaald bij investeerders om verder te kunnen groeien. De Amigos app is gratis te downloaden via de app stores.

Bron: Amigos/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsToo Good To Go-app krijgt hoge waardering van Apple

Verkiezing – De app tegen voedselverspilling van Too Good To Go is uitgeroepen tot een van de winnaars in de categorie ‘Cultural Impact Award’ op de prestigieuze Apple App Store Awards 2023. Van de 40 wereldwijde finalisten in 10 categorieën is de app bekroond met een award in deze categorie vanwege de uitzonderlijke gebruikerservaring en de diepgaande culturele impact van de applicatie op...

Lees bericht


Ook Horeca Expo in Gent ondervindt druk deelnemers

Horecavakbeurzen – Belgisch leukste horecabeurs is zondag van start gegaan. Het aantal deelnemende foodbedrijven aan de Horeca Expo in Gent lag deze editie iets lager dan vorig jaar. Ook duurt de beurs een dag korter. De Horeca Expo, waar de zuidelijke horecaprofessionals komen kijken, proeven en ontmoeten, ondervindt net als andere beurzen de druk bij de deelnemende leveranciers.

Lees bericht


Mona Keijzer in gesprek met Amsterdamse horeca

Actie - Mona Keijzer, tweede op de lijst van de BBB, bracht vrijdag, tijdens de Dag van de Ondernemer, een bezoek aan de Amsterdamse horeca. Op deze dag worden ondernemers in het zonnetje gezet en wordt het belang van ondernemers voor Nederland nog eens extra benadrukt. Samen met horecaondernemers gingen Mona Keijzer en KHN in op thema’s, zoals arbeid,...

Lees bericht
© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid