Plaza digitaliseert verder met orderkiosken


Formulenieuws - Plaza ’t Krûûspunt op Ameland is in mei gestart met orderkiosken. Het cafetariabedrijf wil met de plaatsing van de bestel- en afrekenzuilen inspelen op de toenemende vraag naar snelheid en gemak. Het is de derde Plaza-locatie die de stap naar verdere digitalisering maakt.

'Het gebruik van de orderkiosk leidt niet alleen tot hogere tevredenheid bij de gast, maar ook tot meer omzet', zo laat formule & solutionmanager Jackie ten Westenend van Plaza Food For All weten. Met de orderkiosk is ook veel eenvoudiger in te spelen op bijverkoop, doordat combinaties worden gevisualiseerd. Orderkiosken zorgen er ook voor dat het beschikbare personeel efficiënter kan worden ingezet. Het bestel- en betaalwerk wordt immers uit handen genomen, waardoor personeel meer tijd heeft in de keuken. Frank de Kruijk, eigenaar Plaza ’t Krûûspunt: “We hebben net voor Pasen twee orderkiosken van De Digitale laten installeren en het gaat fantastisch. Gasten begrijpen direct dat ze bij de orderkiosk kunnen bestellen waardoor wachttijden minder zijn. Door het ontwikkelen van de juiste content levert het mij ook meer omzet op. Met de inkoop via Plaza was het voor mij extra aantrekkelijk om deze stap te zetten”.

Bron: Sligro/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsSWO De Splinter wijzigt naam in GemaQ en gaat adviseren

Petrol – De wereld van tankstations verandert en dus verandert SWO De Splinter. Niet alleen krijgt de inkoop- en samenwerkingsorganisatie een nieuwe naam, ook de dienstverlening wordt uitgebreid. Er moet meer maatwerk worden geleverd voor de leden, zei voorzitter Rob van Herpen. Voor de nieuwe naam, is een oude naam nieuw leven ingeblazen, namelijk GemaQ.

Lees bericht

Sligro terug op omzetniveau van voor corona

Groothandel – Sligro wist in de eerste drie maanden van dit jaar de omzet naar een niveau te brengen van voor de coronamaatregelen. Weliswaar viel de omzet in catering nog wat tegen, maar daar tegenover stond een verdere groei in bezorging aan bedrijven.

Lees bericht

Antonio Stroes verkoopt deel Kwalitaria aan Antea

Formulenieuws – Antonio Stroes, oprichter en aandeelhouder van cafetariaformule Kwalitaria, heeft een deel van zijn aandelen verkocht aan investeringsmaatschappij Antea. Hiermee gaat het cafetariabedrijf een volgende fase in, die zich richt op overnames en ook gericht is op de zakelijke markt.

Lees bericht


Volledig verbouwde Sligro Arnhem heropent 15 maart

Groothandel Dinsdag 15 maart wordt de volledig verbouwde Sligro-vestiging in Arnhem heropend. De opening wordt verricht door Angelique Schmeinck (24Kitchen), Kees Kiestra (directeur Sligro zelfbedieningsgroothandels en Raymond Clements (vestigingsdirecteur Sligro Arnhem).

Lees bericht

‘Sligro wint marktaandeel in Nederland en België’

Groothandel - “Jaar op jaar vergelijkingen zijn weinigzeggend in tijden van COVID-19, maar over de afgelopen twee jaar zien we dat we zowel in Nederland als België marktaandeel gewonnen hebben. Onze weerbaarheid als organisatie, vanuit een cultuur vol ondernemerschap en daadkracht, bleek ook in 2021 groot”, aldus CEO Koen Slippens bij de presentatie van de jaarcijfers.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid