PLMA annuleert de Amsterdamse private labelbeurs


Beurzen – De 'World of Private Label', de private labelbeurs die in december 2020 zou worden gehouden in de RAI in Amsterdam gaat niet door. De situatie rondom het coronavirus is internationaal zodanig instabiel dat de organisatie heeft besloten de beurs te moeten annuleren.

De beurs die op 2 en 3 december zou worden gehouden is het grootste platform op het gebied van private labels ter wereld. Jaarlijks zijn zo'n 2.800 exposerende bedrijven op de beursvloer te vinden uit meer dan 70 landen. Meer dan 15.000 vakmensen uit 120 landen bezoeken de beurs. Ook veel Nederlandse bedrijven zijn elke editie terug te vinden op deze beurs.

Online

Als alternatief voor de vakbeurs laat de organisatie van de PLMA weten binnenkort te komen met een online beursevent. Hoe dit B2B-videonetwerkevenement er precies uit komt te zien is nog niet bekend. Volgens PLMA biedt deze online show toch een mogelijkheid voor exposanten om nieuwe contacten te leggen en kopers te ontmoeten. Deze onlinevariant zal verschillende showdagen kennen, die gewijd zijn aan specifieke productcategorieën.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsHorecava 2022 schuift door naar het voorjaar

Beurzen - Vakbeurs Horecava 2022 gaat in januari niet door, maar wordt verplaatst naar een nader te bepalen datum in het voorjaar. Dit besluit heeft de organisatie, in afstemming met de horecabranche, genomen en is dinsdag bekendgemaakt.

Lees bericht

Private labelbeurs PLMA gaat opnieuw niet door

Beurzen – De 'World of Private Label', de private labelbeurs die in december in de Amsterdamse RAI zou worden gehouden gaat opnieuw niet door. Het is de derde keer dat de beurs wordt uitgesteld. De grootste beurs op het gebied van private labels zou op 14 en 15 december plaatsvinden. De PLMA International Council, die de beurs organiseert vindt de internationale situatie rondom...

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid