Pluck neemt biologisch assortiment over van BioCountry


Koen de Kovel neemt activiteiten van groothandel BioCountry over

Groothandel – Pluck neemt het biologische assortiment over van groothandel BioCountry. De in 2017 opgerichte onderneming is bekend van onder andere de merken BePlus, MiMenu en UnOlivo.

BioCountry levert bio supermarkten en speciaalzaken, vakantie- en attractieparken in Nederland en België. Oprichter en eigenaar Rein de Gier heeft besloten de activiteiten van BioCountry over te dragen aan Coen de Kovel van Pluck.

Pluck is een B2B online shop met duurzame kwaliteitsproducten van natuurlijke ingrediënten en sinds een jaar actief in de markt. De Kovel: “De merken van BioCountry passen goed bij het assortiment van Pluck. Vernieuwende producten waarmee ondernemers in de foodretail en -service zich kunnen onderscheiden.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsEkomenu start samenwerking met LikeMeat

Samenwerking – De biologische maaltijdbox aanbieder Ekomenu start een samenwerking met het plantaardige voedingsmerk LikeMeat, omdat steeds meer mensen kiezen voor het minderen in eten van dierlijke producten.

Lees bericht

‘Climate Neutral Certified’-keurmerk voor Simon Lévelt

Koffie - Speciaalzaak Simon Lévelt heeft een belangrijk duurzaamheidsdoel behaald: sinds afgelopen maand is al hun koffie ‘Climate Neutral Certified’. Dit klimaatneutrale keurmerk garandeert dat een organisatie alle mogelijke maatregelen neemt om CO2-uitstoot te verminderen en de rest te compenseren. De stip op de horizon is daarbij zero emission in 2050.

Lees bericht
Consument kiest vaker voor biologisch

Biologisch - Bijna de helft van de mensen die biologisch koopt, doet dit steeds vaker dan voorheen. Bewuster omgaan met het milieu (56%) en het ruimere assortiment (50%) zijn daarbij de grootste drijfveren. Dat blijkt uit onderzoek van Ruigrok NetPanel in opdracht van Bionext, ketenorganisatie voor de biologische sector. Uit het onderzoek blijkt dat ruim 70 van de consumenten weleens biologisch koopt. Naast...

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid