PLUS geeft clubs en verenigingen steuntje in de rug


Steun –Na een jaar vol maatregelen en beperkingen organiseert Plus supermarkten dit najaar een spaaractie om het verenigingsleven in Nederland een steuntje in de rug te geven. Clubs en verenigingen kunnen zich hiervoor aanmelden bij hun lokale PLUS supermarkt.

 Van zondag 5 september tot zaterdag 13 november 2021 kunnen klanten van PLUS sponsorpunten sparen voor de club of vereniging in hun buurt. Deze sponsorpunten zijn geld waard. De deelnemende clubs en verenigingen mogen het bedrag dat door klanten van PLUS bij elkaar gespaard is, naar eigen inzicht besteden. Bijvoorbeeld voor de aanschaf van materialen, onderhoud van het clubhuis of een ledenactiviteit. Clubs en verenigingen in Nederland die een steuntje in de rug kunnen gebruiken en mee willen doen met deze unieke spaaractie kunnen zich aanmelden bij hun lokale PLUS supermarkt.

Van voetbalclub tot fanfare en alles daartussen, iedere club of vereniging in Nederland mag meedoen. Peter van Mourik, directeur Marketing en Communicatie bij PLUS: “PLUS staat als supermarkt midden in de samenleving. Tijdens de lockdown voelde boodschappen doen soms als het enige uitje. Het Nederlandse verenigingsleven stond volledig stil. Geen voetbalwedstrijden op zaterdag, geen muziek of –danslessen en geen scouting. Omdat ook de kantines dicht bleven betekende dit voor clubs en verenigingen geen inkomsten. Nu de versoepelingen zijn aangekondigd pakt Nederland de draad weer op. PLUS wil met deze unieke spaaractie het lokale verenigingsleven een steuntje in de rug bieden. We hopen hiermee duizenden clubs en verenigingen weer goed op weg te helpen.”

Bron: PLUS/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

John Uffing hoofd winkelbedrijf Boon Food Group

Benoeming - John Uffing wordt per 11 maart verantwoordelijk voor het winkelbedrijf van Boon Food Group. Hij gaat leiding geven aan de acquisitie-, bouw- en vastgoedactiviteiten en zal de volledige winkeloperatie gaan aansturen. Uffing is op dit moment nog werkzaam als algemeen directeur bij Focusplaza.  Daarvoor heeft hij 23 jaar bij Coop Supermarkten/Plus Retail gewerkt.

Lees bericht


Verkoop Fairtrade producten stijgt met 6%

Fairtrade - In 2022 steeg de verkoop van producten met het Fairtrade keurmerk op de Nederlandse markt met 6% ten opzichte van vorig jaar. In foodproducten was de stijging 8%. Als gevolg van deze volumestijging ontvingen boeren en arbeiders in Afrika, Latijns-Amerika en Azië een hogere Fairtrade premie. De premie lag in 2022 16% hoger dan het voorgaande jaar.

Lees bericht

Groei Fairtrade-producten zorgt voor hogere premie boeren

Impact - Boeren en werknemers in Afrika, Azië & Latijns-Amerika hebben in 2022 een hogere premiebijdrage ontvangen van Fairtrade Nederland. De uitgekeerde premie lag vorig jaar 16% hoger dan het jaar er voor. De verhoging was mogelijk door de groei van het aantal Fairtrade-producten in Nederland.

Lees bericht

Kerstactie Lidl in het teken van kinderarmoede

Supermarktactie - Vanaf maandag start Lidl haar nieuwe kerstactie die deze keer in het teken staat van kinderarmoede. Uit cijfers van het CPB blijkt dat in Nederland ruim 300.000 kinderen in armoede leven en gaat volgens het Jeugdeducatiefonds één op de vier kinderen zonder ontbijt naar school. Onacceptabel vindt Lidl en daarom steunt de discounter dit jaar het Jeugdeducatiefonds.

Lees bericht



Boon Food Group neemt twee Coop supermarkten over

Formulenieuws - Boon Food Group B.V. te Dordrecht heeft overeenstemming bereikt met Coop en de familie Schouten in Uddel over de overgang naar Boon’s Markt. Tevens heeft Boon Food Group overeenstemming bereikt over de overname van de Coop in Stompwijk ( gemeente Leidschendam). Hier zal een Boon’s Dagmarkt gevestigd worden.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid