Plus Supermarkten en Bufkes gaan samenwerken


V.l.n.r.:Charles Sampers, Danny Rosenboom en Ruben Paulissen voor de nieuwe locatie van Bufkes bij de Plus

Supermarkten - Plus Danny Rosenboom en Bufkes gaan een pilotvestiging openen bij de Plus supermarkt op het Gebrookerplein in Hoensbroek. Deze testlocatie is de eerste van 2 Plus locaties die dit jaar zullen openen, medio september volgt Plus Dennis Van Moorsel in Budel. De locaties gaan werken volgens het Bufkes Express concept. Bij dat concept ligt de focus op het snel bestellen, leveren of bezorgen van de Bufkesbroodjes.

Van Melik Foodgroep, moederbedrijf van Bufkes, en Plus Supermarkten zijn geen onbekenden van elkaar. “Als leverancier kennen we de visie van Plus vrij goed”, aldus Charles Sampers. Plus is, net zoals een aantal andere retailers, op zoek naar verbreding van de dienstverlening voor hun klanten. Het aanbieden van eten en drinken ‘on the go’ speelt daar een belangrijke rol in. “Maar het uitbaten van een horeca-unit is exht een andere tak van sport dan het runnen van een supermarkt“, voegt de directeur van Bufkes daar aan toe.

De pilot-locatie in Hoensbroek gaat eind juni open en richt met het assortiment vooral op ‘on-the-go’. Het aanbod zal daarom iets beperkter zijn dan bij de restaurants, maar de klassiekers zoals de Werrem Sjink, Limburger en Bufkesbal zitten er in. Verder is er onlangs ook een bescheiden vegetarisch assortiment aan toegevoegd.

De samenwerking gaat in ieder geval twee jaar als test lopen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

John Uffing hoofd winkelbedrijf Boon Food Group

Benoeming - John Uffing wordt per 11 maart verantwoordelijk voor het winkelbedrijf van Boon Food Group. Hij gaat leiding geven aan de acquisitie-, bouw- en vastgoedactiviteiten en zal de volledige winkeloperatie gaan aansturen. Uffing is op dit moment nog werkzaam als algemeen directeur bij Focusplaza.  Daarvoor heeft hij 23 jaar bij Coop Supermarkten/Plus Retail gewerkt.

Lees bericht


Gertie en Ron al 25 jaar het gezicht van Bufkes

Formulenieuws - 25 jaar geleden startten Gertie en Ron Groenendijk-Leijs het allereerste Bufkes restaurant in het Corio Center te Heerlen. Inmiddels staat de teller bij Bufkes op ruim 20 restaurants en ruim 20 shop-in-shop franchisevestigingen.

Lees bericht

Gemiddelde NPS Nederlandse koffie- en lunchketens is +57

Onderzoek – De grootste koffie- en lunchketens van Nederland scoren gemiddeld een Net Promoter Score (NPS) van +57. Coffeelovers krijgt de hoogste score (+88). Bezoekers van koffie- en lunchketens met een hoge NPS nuttigen hun bestelling vaker ter plaatse dan dat ze deze afhalen.

Lees bericht



Verkoop Fairtrade producten stijgt met 6%

Fairtrade - In 2022 steeg de verkoop van producten met het Fairtrade keurmerk op de Nederlandse markt met 6% ten opzichte van vorig jaar. In foodproducten was de stijging 8%. Als gevolg van deze volumestijging ontvingen boeren en arbeiders in Afrika, Latijns-Amerika en Azië een hogere Fairtrade premie. De premie lag in 2022 16% hoger dan het voorgaande jaar.

Lees bericht

Bufkes Heythuysen officieel geopend

Formulenieuws – Donderdag 8 juni is de nieuwste Bufkes-vestiging  officieel geopend. De locatie is gelegen op het nieuwe horecaplein aan de Dorpstraat in Heythuysen. Vorig jaar is Bufkes een samenwerking aangegaan met Heerschap groep, waarvan het pand eigendom is.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid