Plus Supermarkten en Bufkes gaan samenwerken


V.l.n.r.:Charles Sampers, Danny Rosenboom en Ruben Paulissen voor de nieuwe locatie van Bufkes bij de Plus

Supermarkten - Plus Danny Rosenboom en Bufkes gaan een pilotvestiging openen bij de Plus supermarkt op het Gebrookerplein in Hoensbroek. Deze testlocatie is de eerste van 2 Plus locaties die dit jaar zullen openen, medio september volgt Plus Dennis Van Moorsel in Budel. De locaties gaan werken volgens het Bufkes Express concept. Bij dat concept ligt de focus op het snel bestellen, leveren of bezorgen van de Bufkesbroodjes.

Van Melik Foodgroep, moederbedrijf van Bufkes, en Plus Supermarkten zijn geen onbekenden van elkaar. “Als leverancier kennen we de visie van Plus vrij goed”, aldus Charles Sampers. Plus is, net zoals een aantal andere retailers, op zoek naar verbreding van de dienstverlening voor hun klanten. Het aanbieden van eten en drinken ‘on the go’ speelt daar een belangrijke rol in. “Maar het uitbaten van een horeca-unit is exht een andere tak van sport dan het runnen van een supermarkt“, voegt de directeur van Bufkes daar aan toe.

De pilot-locatie in Hoensbroek gaat eind juni open en richt met het assortiment vooral op ‘on-the-go’. Het aanbod zal daarom iets beperkter zijn dan bij de restaurants, maar de klassiekers zoals de Werrem Sjink, Limburger en Bufkesbal zitten er in. Verder is er onlangs ook een bescheiden vegetarisch assortiment aan toegevoegd.

De samenwerking gaat in ieder geval twee jaar als test lopen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
PLUS geeft clubs en verenigingen steuntje in de rug

Steun –Na een jaar vol maatregelen en beperkingen organiseert Plus supermarkten dit najaar een spaaractie om het verenigingsleven in Nederland een steuntje in de rug te geven. Clubs en verenigingen kunnen zich hiervoor aanmelden bij hun lokale PLUS supermarkt.

Lees bericht

Eerste volledige elektrische 50 tons oplegger op de weg

Transport - BREYTNER en H.N. Post & Zonen hebben maandag de eerste volledig elektrische 50 tons vrachtwagen voor emissieloos transport op de Nederlandse wegen gezet. De combinatie wordt ingezet voor het vervoer van bouwmateriaal, levensmiddelen en containervervoer in de regio Rotterdam.

Lees berichtDelftse supermarkten helpen de lokale horeca

Actie – Blijf bestellen bij de lokale horeca. Dat is de boodschap die de Delftse supermarkten meegeven aan hun klanten. Met deze speciale boodschap willen de supermarkten hun horecacollega’s een hart onder de riem steken, nu de foodservicetak hard wordt getroffen door de coronamatregelen.

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid