Podiumbouwer Coreworks bouwt etageterrassen


Een terras met meerdere etages geen punt voor Coreworks / Foto bij: Coreworks

Inventief – Coreworks, een bedrijf dat onder normale omstandigheden constructies neerzet voor evenementen en festivals, heeft zich nu ook toegelegd op het bouwen van terrassen. Niet alleen worden de terrassen ingericht volgens de RIVM-richtlijnen, maar ze kunnen ook nog eens veilig, meerdere etages hoog worden neergezet.

Ook Coreworks is hard geraakt door de coronacrisis, maar het zit niet in het dna van het bedrijf om bij de pakken neer te gaan zitten, zo laat het weten op de website. “We blijven denken in mogelijkheden. Samen zijn we op zoek gegaan naar creatieve en innovatieve oplossingen die voor uitkomst zorgen.” Het zoeken naar creatieve oplossingen heeft bij de podiumbouwer geleid tot terras-ideeën opgebouwd en ingericht volgens de gewenste maatregelen waarin de veiligheid van bezoekers en horecapersoneel voorop staat. Bij de ontwerpen is de routing daarom in één richting waardoor mensen elkaar niet kruisen en waar er looppaden zijn gecreëerd voor de gast en het personeel met in achtneming van de 1,5 meter afstand. En wie nog meer veiligheid wil kan tussen de tafels waar bezoekers plaatsnemen transparante of gekleurde zeilen plaatsen voor nog meer afscherming.

Ook kan het terras uit meerdere verdiepingen bestaan, zodat op dezelfde oppervlakte veel meer mensen kunnen zitten. Zelfs de toiletruimte wordt niet vergeten, ook die kan op de begane grond worden ingericht, aldus Coreworks.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Horeca na 1 juni meer ruimte, sportkantines pas na 1 september

Coronamaatregelen – De eet- en drinkgelegenheden mogen vanaf 1 juni om 12.00 uur weer open. Voorwaarde is dat mensen 1,5 meter afstand houden, zowel binnen als op het terras, met uitzondering van mensen uit hetzelfde huishouden. Ook maakte het kabinet bekend dat er een maximum zit aan het aantal mensen binnen, dat is maximaal dertig, exclusief eigen personeel.

Lees bericht

KHN: Roken verbieden op terras is ‘betutteling ten top’

Horeca - Rokers moeten welkom zijn bij de horecabedrijven, vindt Koninklijke Horeca Nederland (KHN). Het voorstel van Paul Blokhuis, staatssecretaris van VWS, om het roken op een terras te verbieden vindt de belangenverening dan ook ‘betutteling ten top’. Blokhuis opperde zijn idee om het roken te verbieden op NPO Radio 1. KHN vindt dit betutteling ten top. De belangenvereging let daar...

Lees bericht

Horeca investeert flink meer in terras

Horeca - 85 Procent van de horecaondernemers investeert dit jaar flink in de aankleding van het terras. Zo’n 70 procent investeert zelfs meer dan in voorgaande jaren. Dat blijkt uit een peiling onder de eigen leden op de website van Koninklijke Horeca Nederland (KHN). Robèr Willemsen, voorzitter van KHN ziet de hogere investering als resultaat van de opbloeiende economie. “Maar...

Lees bericht© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid