Podiumbouwer Coreworks bouwt etageterrassen


Een terras met meerdere etages geen punt voor Coreworks / Foto bij: Coreworks

Inventief – Coreworks, een bedrijf dat onder normale omstandigheden constructies neerzet voor evenementen en festivals, heeft zich nu ook toegelegd op het bouwen van terrassen. Niet alleen worden de terrassen ingericht volgens de RIVM-richtlijnen, maar ze kunnen ook nog eens veilig, meerdere etages hoog worden neergezet.

Ook Coreworks is hard geraakt door de coronacrisis, maar het zit niet in het dna van het bedrijf om bij de pakken neer te gaan zitten, zo laat het weten op de website. “We blijven denken in mogelijkheden. Samen zijn we op zoek gegaan naar creatieve en innovatieve oplossingen die voor uitkomst zorgen.” Het zoeken naar creatieve oplossingen heeft bij de podiumbouwer geleid tot terras-ideeën opgebouwd en ingericht volgens de gewenste maatregelen waarin de veiligheid van bezoekers en horecapersoneel voorop staat. Bij de ontwerpen is de routing daarom in één richting waardoor mensen elkaar niet kruisen en waar er looppaden zijn gecreëerd voor de gast en het personeel met in achtneming van de 1,5 meter afstand. En wie nog meer veiligheid wil kan tussen de tafels waar bezoekers plaatsnemen transparante of gekleurde zeilen plaatsen voor nog meer afscherming.

Ook kan het terras uit meerdere verdiepingen bestaan, zodat op dezelfde oppervlakte veel meer mensen kunnen zitten. Zelfs de toiletruimte wordt niet vergeten, ook die kan op de begane grond worden ingericht, aldus Coreworks.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Resengo lanceert ResQueue om wachtrij terras te managen

Horeca – Resengo heeft software ontwikkeld voor horecabedrijven dat zicht geeft op de wachtrij voor het terras of restaurant. Bedrijven kunnen met het systeem ResQueue de drukte op het terras en aan tafel managen door de wachtende gasten te laten weten wanneer er een tafel vrij komt. De eerste bedrijven werken inmiddels met de software.

Lees bericht


Onbreekbaar designservies van Koziol

Introductie – Het Duitse familiebedrijf Kozial claimt een servies aan soorten glazen te hebben, dat niet kan breken omdat het gemaakt van speciaal glas. Ideaal voor het komende buitenseizoen, volgens het bedrijf, waar nogal eens wat glazen sneuvelen.

Lees bericht





‘Ondanks slechte coronacijfers, toch versoepelingen’

Coronamaatregelen - Geen gok, maar wel een besluit met risico’s. Dat is de kern van de versoepelingen zoals die door het kabinet vanavond bekend zijn gemaakt. Want terwijl de coronacijfers vandaag niet gunstig zijn qua ziekenhuis- en ic-opnames, ziet het kabinet toch voldoende lichtpuntjes om enkele maatregelen te versoepelen.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid