Pokébowls-keten Hawaiian groeit verder in Nederland


Fun fact van Hawaiian: ‘Met de grote variëteit aan ingrediënten zouden 2,7 miljard verschillende bowls gemaakt kunnen worden’

Formulenieuws - Pokébowls-keten Hawaiian groeit verder in Nederland en opent binnenkort twee locaties in Amsterdam. Woensdag 3 juli opent de eerste vestiging aan de Ferdinand Bolstraat in de hoofdstad. Later die maand wordt ook een filiaal in de Bijlmer geopend.

Na openingen in steden als Maastricht, Eindhoven, Tilburg en Arnhem, is het nu de beurt aan Amsterdam. De pokébowls-keten, die in 2018 in Vlaanderen startte, heeft in België  enkele tientallen locaties. Bij onze zuiderburen heeft Hawaiian’s nadruk op vers, gezond eten en de focus op het welzijn van de medewerkers de keten inmiddels een trouwe schare fans opgeleverd. “We zijn enorm blij ons succesverhaal voort te zetten in de Nederlandse hoofdstad,” aldus Hawaiian-CEO Mattijs Hermans. “Onze missie blijft om gezonde voeding toegankelijk en smakelijk te maken voor iedereen. In Amsterdam zijn we er zowel voor de locals als voor dagjesmensen die een snelle, gezonde maaltijd willen.” Het motto van de keten, ‘Making Healthy Easy’, koppelt de efficiëntie van fastfood aan de kwaliteit van gezonde en smaakvolle pokébowls. “Of je nu op je werk bent, gaat picknicken of een shoppauze nodig hebt, Hawaiian staat altijd klaar om dé perfecte pokébowl te maken”, zo laat de keten in een toelichting weten.

40 vestigingen

Inmiddels zijn er meer dan 40 Hawaiian-vestigingen in België en Nederland. Er zijn zeven ‘House Favorites’, waarvan twee vega(n) opties, die zowel in medium als large formaat besteld kunnen worden. Voor elke proteïne (vlees, vis of kip) is een pokébowl samengesteld, waarbij bezoekers alleen de basis (rijst, salade, quinoa & zoete aardappel of nacho’s) nog maar hoeven te kiezen. Alle bowls zijn bovendien halal. Mensen kunnen ook hun eigen bowl creëren. Fun fact van Hawaiian: ‘Met de grote variëteit aan ingrediënten zouden 2,7 miljard verschillende bowls gemaakt kunnen worden’.

Bron: Hawaiian/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
Yum! Brands neemt 218 restaurants over van EG Group

Buitenland – Yum! Brands' KFC heeft aangegeven dat het 218 restaurants zal overnemen van zijn grootste franchisenemer EG Group in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Yum Brands neemt de locaties over om de groeistrategie in Groot-Brittannië en Ierland te versnellen.

Lees bericht

KFC opent de deuren in het Brabantse Cuijk

Formulenieuws - Kentucky Fried Chicken (KFC) breidt zijn restaurantformule verder uit met de opening van een filiaal in Cuijk. Langs de A73 kunnen kip- en vegaliefhebbers sinds kort genieten van hun  KFC-gerechten in een compleet nieuw restaurant.

Lees bericht


Freshly Chopped opent in Amsterdam derde locatie

Formulenieuws –Freshly Chopped opent maandag 20 maart de derde locatie. De vestiging komt in Amsterdam Zuid-Oost aan het Bijlmerplein aan de rand van de Amsterdamse Poort. Freshly Chopped is een fastfoodconcept dat zich richt op gezonde, vers gemaakte producten.

Lees bericht

Sushi-concept Howie Roll wil alternatief zijn voor fastfoodgigant

Fastfoodconcept – Na een tijdje proefdraaien sinds oktober dit jaar is vegan fastfoodconcept Howie Roll nu officieel geopend. Het sushi-restaurant in het Utrechtse Vredenburg laat volgens de initiatiefnemers Claessen en Selwyn Maan de ambitie zien van het concept; Howie Roll wil bewijzen dat vegan fastfood het kan opnemen tegen de fastfoodgiganten.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid