Postillion Hotels doet alle deuren tijdelijk dicht


Erik-Jan Ginjaar / Foto bij: Postillion Hotels

Hotels – Alle zeven Postillion Hotels hebben als gevolg van de verscherpte coronamaatregelen de deuren moeten sluiten. Algemeen directeur Erik-Jan Ginjaar heeft dat bekendgemaakt en de boodschap in een videobericht toegelicht.

In de video geeft hij aan dat met de huidige corona-ontwikkelingen en maatregelen het onmogelijk is de hotels open te houden. “We moeten daarom de deuren tijdelijk sluiten voor vier weken.” Maar Ginjaar ziet ook licht aan het einde van de tunnel en gaat er voor zorgen dat de hotels aan het einde van de beperkende maatregelen er top bijstaan.

De algemeen directeur heeft zich de gehele coronaperiode steeds positief ingesteld op alle veranderingen. Ook als deze in zijn ogen soms tegenstrijdig waren of als onterecht werden ervaren. De maatregelen van afgelopen dinsdag brachten hem echter tot de conclusie dat verder open zijn nu even geen zin heeft.

Andere hotels als Van der Valk Hotels en Fletcher hebben de beslissing genomen wel open te blijven in tegenstelling tot de Postillion Hotels, maar de bezettingsgraad van die locaties is een fractie van het aantal bezoekers onder normale omstandigheden.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Postillon Bunnik heeft eerste 24-uurs corona-teststraat

Hotels – Nu de Postillion Hotels tijdelijk zijn gesloten is door algemeen directeur Erik-Jan Ginjaar gekeken welke bijdrage zijn hotels kunnen leveren in het bestrijden van het coronavirus. De oplossing heeft hij gevonden door de parkeergelegenheden open te stellen als locatie voor een teststraat. De locatie Bunnik is de eerste, waar mensen zich 24-uur per dag kunnen laten testen.

Lees bericht
© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid