Pre-launch Magnum Sweet & Salty Almond Remix Pint via Thuisbezorgd


Pre-launch Magnum Almon vijf weken lang via Thuisbezorgd.nl

Introductie - Magnum lanceert maandag de nieuwe Almond Sweet & Salty Remix Pint. Het gaat om een Almond Klassieker, die in een nieuw jasje is gestoken. Liefhebbers van de Magnum kunnen deze vijf weken lang exclusief bestellen via de app of website bij Thuisbezorgd.nl.

Wie zegt dat je niet aan je klassiekers mag komen? ‘We weten hoeveel waarde consumenten hechten aan de klassieke, geliefde smaken van Magnum,’ zegt Tobias Sparnaaij, Brand Manager bij Magnum. ‘Maar we geloven ook dat je je klassiekers kunt eren door ze opnieuw samen te stellen.’

‘Genieten moet ook gemakkelijk zijn,’ zegt Renée van Dijk, Marketing Manager bij Thuisbezorgd.nl. ‘Daarom zijn we blij dat we met onze samenwerking met Magnum de eerste zijn die de Sweet & Salty Almond Remix in handige pint-vorm aanbieden. Gemak en luxe samengebracht, daar worden we blij van.’

Bron: Unilever/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Pilot Ben & Jerry’s moet broeikasgas melkveehouderijen halveren

Duurzaamheid – IJsmerk Ben & Jerry’s gaat zich inzetten om de uitstoot van broeikasgassen op vijftien melkveehouderijen tegen het eind van 2024 terug te brengen tot de helft van het sectorgemiddelde. Zodra het project van ‘Mootopia’ zich heeft bewezen, worden de initiatieven uitgebreid naar boerderijen in de wereldwijde zuivel supply chain van Ben & Jerry’s.

Lees bericht
Thuisbezorgd komt met afbreekbare verpakking met zeewier

Bezorgdienst – Bezorgplatform Thuisbezorgd.nl gaat de biologisch afbreekbare verpakkingen van Notpla exclusief voor de Nederlandse restaurants aanbieden. De afhaal- en bezorgverpakkingen bestaan uit karton dat gecoat is met zeewier. De dozen zijn biologisch afbreekbaar binnen vier weken en daarmee een goed alternatief voor single-use plastics.

Lees bericht


Fred van Beek vertrekt bij Unilever

Persoonlijk - Fred van Beek (54), vice president Customer Development en daarmee de hoogste commerciële baas van Unilever Nederland, vertrekt per 1 april bij Unilever. Hij zal vanaf dat moment starten als CEO van de Eijerkamp Retail Groep.

Lees bericht
© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid