Prijzenregen voor VITAM tijdens Horecava


Wedstrijden – Cateraar VITAM wist tijdens de afgelopen Horecava verschillende prijzen in de wacht te slepen. Zo was er een erepodium tijdens De Lekkerste Wedstrijden en werd de cateraar benoemd tot beste foodservicebedrijf binnen catering. De Horecava was daarmee erg succesvol voor VITAM. De stamppot Winter Wonderland van chef Rob Kramer van VITAM werd het ‘Lekkerste Stamppotje met minder zout’ en de Vis op het droge van zijn collega Juriaan Swanink werd bekroond tot de ‘Lekkerste Maaltijdsalade’. Naast hen op het erepodium stonden de VITAM chefs Peter Nass en Roland Biermans, die de tweede plaatsen veroverden met hun stamppot, broodje en maaltijdsalade. Daarnaast mocht VITAM op een ander podium de Foodservice award binnen de categorie catering in ontvangst nemen. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Veneca vraagt 100 miljoen extra steun voor cateraars

Interview – De cateringsector is zwaar getroffen door de coronacrisis. Samen met andere sectoren in de foodketen wordt gekeken naar de consequenties voor de bedrijven en trekt de branchorganisatie samen op waar het kan en nodig is. Voorzitter Kees van der Waaij van Veneca, de brancheorganisatie van contractcateraars: “Goed om te weten waar iedereen mee bezig is en het wordt hoog...

Lees bericht

Catermaat biedt met Cater-app oplossing voor scholen

Catering - Terwijl de basisscholen op 11 mei weer deels open mogen, zijn de middelbare scholen zich druk aan het beraden op anderhalvemeteronderwijs. Want ook voor die scholen springt straks het signaal weer op groen. Onderdeel van deze voorbereidingen is de verstrekking van eten en drinken aan leerlingen. Maar hoe zorg je voor een veilige catering en voorkom je ook dat...

Lees bericht


Omzetverlies foodservice naar 7,1 miljard in 2020

Analyse – Het omzetverlies in foodservice als gevolg van de coronamaatregelen en de consequenties van de daarop volgende 1,5 meter samenleving, komt naar alle waarschijnlijkheid uit op 7,1 miljard. Dat heeft het Foodservice Instituut Nederland (FSIN) becijferd. Alleen de supermarkten profiteren met een omzetstijging van €1,8 miljard.

Lees bericht


Coop en cateraar Hutten vinden elkaar in crisistijd

Coronacrisis – ‘Samen maak je het verschil’, met die gedachte hebben supermarktketen Coop en cateraar Hutten elkaar gevonden in een aantal gezonde paasgerechten. In een tijdsbestek van elf dagen werden door de twee partijen vijf producten samengesteld die verkrijgbaar zijn in alle Coop-supermarkten en ook nog eens gepromoot worden in de paasfolder; een klein huzarenstukje als je bedenkt hoeveel tijd dat...

Lees bericht

Pura Catering sluit zich aan bij VOCC

Catering - De branchevereniging Voor Ondernemende Cateraars (VOCC) kan melden dat het een nieuw lid heeft mogen inschrijven. Per 1 april verwelkomt de belangenvereniging Pura Catering als nieuw VOCC-lid.

Lees bericht



© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid