Prinses Máxima Centrum verlengt samenwerking met Hutten

Catering - Het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie en Hutten hebben hun samenwerking verlengd. De komende jaren blijft Hutten de cateringactiviteiten verzorgen binnen dit speciale centrum. “Onze missie blijft om met voeding toegevoegde waarde te bieden aan het herstel van kinderen met kanker én om bij te dragen aan een zo prettig mogelijk verblijf,” aldus Jan Loeff, directeur Care & Cure bij Hutten”
Het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie opende in het voorjaar van 2018 haar deuren. Vanaf dat moment was alle kinderoncologische zorg in Nederland geconcentreerd. Soms verblijven kinderen samen met hun ouder(s) voor een lange periode in het centrum. Jan Loeff, directeur Care & Cure bij Hutten: “In die tijd moeten ze kunnen rekenen op voeding die aansluit bij hun behandeling en behoeften. Hutten werkt daarom nauw samen met kinderoncologen, diëtisten en voedingswetenschappers.”
Claudia Alflen, Manager Facilitair Bedrijf bij het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie: “We zijn blij dat we ons partnership met Hutten kunnen voortzetten. Uit ons marktonderzoek bleek wederom dat Hutten met hun voedingsvisie vernieuwend, duurzaam en onderzoekend is.” Hutten verzorgt al het eten en drinken voor de kinderen die kort of langdurig opgenomen zijn en die dagbehandeling ondergaan en voor hun ouders en/of verzorgers. Het daarvoor ontwikkelde concept richt zich volledig op de voedingsbehoefte en eetwensen van het kind. De gastvrouw speelt hierin een cruciale rol. Op minimaal zes momenten van de dag biedt ze (kleine) gerechten aan door zelf naar het kind toe te gaan met de Kanjerkar. Het kind kiest ter plekke van de kar wat het wil eten en drinken.
Bron: Hutten/@FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Beurs van Berlage kiest Vineyard als nieuwe cateringpartner
Catering - De Beurs van Berlage heeft een nieuwe preferred cateringpartner: Vineyard Premium Catering. Met deze keuze opent de Beurs een nieuw hoofdstuk waarin duurzaamheid, innovatie en persoonlijke aandacht centraal staan.
Lees berichtGrote bedrijfscateraars gaan voor 60% over op plant-based
Catering - ISS, Leo Catering en Sodexo committeren zich aan de doelstelling van Wakker Dier om dierlijke producten voor een groot deel te vervangen door plant-based. Daarmee hebben alle grotere bedrijfscateraars gehoor gegeven aan de wens van Wakker Dier.
Lees bericht‘Mooie resultaten nieuwe bestelzuilen en snackmuren Arena’
Voetbalstadion - De Johan Cruijf Arena test sinds dit jaar een snackmuur en bestelzuilen voor biertjes. Doel is de doorloop snelheid van eten en drinken rondom de wedstrijd versnellen. Onlangs deelde het Amsterdamse voetbalstation zelf de verkoopcijfers.
Lees berichtOvername Albron en Hutten succesvol afgerond
Overname - Albron laat weten succesvol de overname van Hutten, branchegenoot in de catering- en hospitalitysector, te hebben afgerond. Volgens de foodservice-organisatie Albron kan het met deze strategische overname haar positie als marktleider uitbreiden, haar dienstenaanbod verder verbreden en meer maatschappelijke impact maken.
Lees berichtKLM gaat eigen cateringbedrijf onder de loep nemen
Catering - KLM gaat de eigen cateringactiviteiten onder de loep nemen en mogelijk afslanken. De beslissing maakt onderdeel uit van een stevig pakket aan maatregelen om de financiële en operationele prestaties van het luchtvaartbedrijf structureel te verbeteren. KLM behaalde in het derde kwartaal van dit jaar met 396 miljoen euro een lagere winst dan een jaar eerder.
Lees berichtISS wint ‘Beste out of home formule in At Work’
Verkiezing - ISS Facility Services is verkozen tot winnaar van “Beste out of home formule in At Work”. De prijs is voor de negende keer uitgereikt aan een cateraar door onderzoeksbureau YouGov.
Lees bericht