Prisma en Albron openen deuren van Lokaal 12


Catering – Prisma, een organisatie die ondersteuning biedt aan mensen met een verstandelijke beperking en foodservice-organisatie Albron hebben de deuren geopend van Lokaal 12, een lunchvoorziening voor én door mensen met een beperking waar ook familie, medewerkers van Prisma en vrijwilligers naar toe kunnen. Lokaal 12 is gevestigd op Landpark Assisië in Biezenmortel. De mensen met een beperking, waarvoor de Brabantse Prisma-organisatie zich inzet, vullen in deze horecagelegenheid een groot deel van de horecawerkzaamheden in. Albron heeft daarbij de functie als kwaliteitsbewaker én leermeester. Zij ondersteunen, als foodserviceorganisatie, het leerproces van de horecamedewerkers. De begeleiders van Prisma behouden hun rol van begeleider en zorgen dat de werkwijze past bij ieders leerstijl. Op deze manier geven Prisma en Albron samen invulling aan de overtuiging dat ook mensen met beperking recht hebben op een loopbaan. De bedoeling is dat het aantal werknemers met een beperking in de toekomst steeds groter wordt. Angela Elshout, teamleider Dagbesteding en Arbeid: "Prisma wil loopbanen creëren voor mensen met een verstandelijke beperking op alle niveaus. Daarbij zoeken we zoveel mogelijk de samenwerking met reguliere bedrijven en organisaties. Voor het onderdeel horeca in Lokaal 12 vinden we in Albron een goede partner. Bovendien worden we door de concepten van Albron verleid tot het maken van gezondere keuzes als het gaat om voeding." Bron: Albron

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsAlbron neemt De Buurtboer over

Overname - Albron heeft De Buurtboer, leverancier van bedrijfslunches overgenomen van de beide oprichtsters. Albron versterkt hiermee haar portfolio aan oplossingen voor eten en drinken op het werk.

Lees bericht
Albron neemt Coffeecompany over van JDE Peet’s

Overname - Albron wil per 1 juli 2021 de keten Coffeecompany overnemen van JDE Peet’s en daarmee de eigen positie op high traffic-locaties versterken. De overname is onderdeel van een bredere ambitie om verder te groeien als foodservice-organisatie die richting geeft aan de markt, aldus Albron vandaag in een toelichting.

Lees bericht
© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid