ProFri Keurmerk voor Snackpoint De Passage in Wolvega


ProFri-bestuurslid Marcel van Veen (l.) reikt het ProFri keurmerk Goed Gefrituurd uit aan collega Menno de Koe

Cafetaria – ProFri-bestuurslid Marcel van Veen heeft onlangs het Goed Gefrituurd Keurmerk uitgereikt van de vakvereniging aan zijn collega Menno de Koe van Snackpoint de Passage in het Friese Wolvega. ProFri was in De Koe’s bedrijf te gast vanwege een regionale ledenbijeenkomst.

Toen Menno de Koe zo’n acht jaar geleden begon met zijn zaak werd hij direct lid van ProFri. Hij melde zich onlangs aan voor het keurmerk en doorliep het traject van de drie V’s: Vakmanschap, Veiligheid & Hygiëne en Verantwoordelijkheid. Deze drie V’s vormen de pijlers van Goed Gefrituurd. In de toekomst geldt het behalen van dit certificaat als randvoorwaarde voor het lidmaatschap van vakvereniging ProFri

De regionale bijeenkomsten van ProFri zijn bedoeld om ideeën en ontwikkelingen met elkaar te bespreken. Eerder werd er ook een regionale bijeenkomst gehouden bij Eetpaleis ’t Vosje in Berlicum. Daar werd onder andere gesproken over de hoge energierekeningen en welke oplossingen er mogelijk zouden zijn hiervoor. Er staan nog twee regionale ledenbijeenkomsten. Maandag 9 mei bij FrieteRia in Dronten en dinsdag 10 mei bij Snacksalon De Schelp in Roelofarendsveen.

Bron: ProFri/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsFEBO maakt werk van Landelijke Opschoondag

Actie – Snackbarformule FEBO maakt werk van de Landelijke Opschoondag op 19 maart. Onder het motto ‘Door samen te werken bereik je meer’ roepen ze klanten en andere geïnteresseerden op een stukje van de straat of wijk op te ruimen.

Lees bericht

ProFri luidt noodklok over hoge energierekening frituurders

Cafetaria - De frituurbranche luidt de noodklok vanwege de hoge energiekosten, die door de oorlog in Oekraïne nog verder stijgen. “De rekening is inmiddels onbetaalbaar geworden waardoor veel ondernemers in de problemen komen,” laat de Vereniging Professionele Frituurders (ProFri) weten. De vereniging roept het Ministerie van Economische Zaken daarom op met steunmaatregelen te komen.

Lees berichtHoreca vraagt in spoedoverleg nogmaals om versoepelingen

Actie - Brancheorganisaties in de horeca hebben tijdens een spoedoverleg met minister van Economische Zaken Micky Adriaansens grote zorgen geuit over de situatie die nu ontstaat in de samenleving. Horecaondernemers zijn woedend dat de maatregelen voor onder meer winkels waarschijnlijk worden versoepeld, maar voor horeca niet.

Lees bericht

Nederlands Frituurcentrum zoekt mystery guests

Cafetaria - Voor de Nationale Smulgids en de keurmerken voor professionele frituurders is het Nederlands Frituurcentrum op zoek naar extra mystery guests. Wie werkzaam is in of bekend is met de frituurbranche – en dol is op gefrituurde lekkernijen en specialiteiten – wordt aangemoedigd zich te melden.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid