Promoactie KitKat en Prime Video voor The Lord of the Rings


Afbeelding uit de campagne van KitKat ter promotie van Lord of The Rings

Campagne– KitKat gaat een samenwerking aan met Prime Video om de nieuwe Amazon original serie The Lord of the Rings: The Rings of Power te promoten. In een wereldwijde campagne worden kijkers meegenomen op een epic break met KitKat en The Lord of the Rings: The Rings of Power.

De promotiecampagne start 19 augustus met een digitale en out of home campagne rondom de première van de serie op 2 september. Vanaf 2 september zullen fans de karakters uit de serie - Galadriel, Arondir, Nori Brandyfoot en Prince Durin IV – niet alleen terug zien op Prime Video maar ook op de winkelvloer. Bij aankoop van 2 KitKat producten maken zij kans op Amazon prijzen. Deelnemen aan deze actie kan via de actiewebsite.

Voor de campagne is een video gemaakt, geïnspireerd op de trailer die eerder dit jaar werd gebruikt voor de onthulling van de serie. De video begint in een rotsachtig, berglandschap waar gesmolten chocolade door de scheuren in het oppervlak stroomt voordat het naar beneden stort in een vallei, met muren die verdacht veel lijken op KitKat-wafels. Deze video is onderdeel van een campagne die start op 19 augustus tot de lancering op 2 september.

The Rings Of Power

Prime Video’s The Lord of the Rings: The Rings of Power brengt voor het eerst J.R.R. Tolkien’s legendarische Tweede Era van ‘Middle-Earth’ op het scherm. Dit epische drama begint duizenden jaren voor de gebeurtenissen in J.R.R. Tolkien’s boeken ‘The Hobbit’ en ‘The Lord of the Rings’.

Bron: Nestlé/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Nestlé Internationaal maakt sterke groei door in 2021

Jaarcijfers - Voedingsconcern Nestlé heeft internationaal een sterk groei doorgemaakt in 2021. Dat blijkt uit de gepresenteerde jaarcijfers. Ook in Nederland presteerde het bedrijf goed. De categorieën koffie en dierenvoeding lieten een sterke groei zien, maar vooral ook in plantaardig eten en drinken deed het bedrijf het goed.

Lees bericht


Nestlé introduceert KitKat Vegan

Introductie – De vraag naar meer plantaardig is nu ook terug te vinden bij de chocoladeproducten. Vanaf half oktober introduceert Nestlé de nieuwe KitKat Vegan, onder de naam KitKat V.

Lees bericht

Nestlé en Rode Kruis zorgen voor goede start schooljaar

Actie - Geef elk kind een goede start van het schooljaar, zo luidt de boodschap van het Rode Kruis en Nestlé dit jaar. Tijdens de actie ‘Back to School’, die loopt van 30 augustus tot en met 19 september, doneert Nestlé bij elke aankoop van een Nestlé product bij Albert Heijn 10 cent aan het Rode Kruis.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid