Pruvé introduceert een authentiek worstenbroodje


Authentieke worstenbroodjes die niet kruimelen van Pruvé

Introductie - Pruvé, leverancier in halffabricaten en bake-off snacks, introduceert een nieuw authentieke worstenbroodje. Het broodje is gemaakt van brooddeeg dat gecombineerd wordt met een Brabants kruidenpakket, dat zorgt voor een volle smaakbeleving.

Het worstenbroodje bestemd voor locaties die op zoek zijn naar gemak, maar niet willen inleveren op kwaliteit laat Pruvé weten. Het product is namelijk niet alleen gemakkelijk klaar te maken en maar kan ook tot wel twee uur in een warmhoudkast bewaard worden zonder consequenties voor de smaak en kwaliteit. Dit maakt het product geschikt voor locaties die efficiënter willen werken en minder derving willen.

Ook voor de gebruikers zitten er voordelen aan het worstenbroodje vast. Zo zou het broodje niet kruimelen wat de consumptie onderweg makkelijker maakt.

Bron: Pruvé/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Cas & Kas, GRO en Snackwize bundelen krachten in Snackwise Collective

Samenwerking – Met de opening van een nieuwe snackfabriek in Nieuw-Vennep zetten drie vernieuwende spelers uit de voedingsmiddelenindustrie een opvallende stap richting de toekomst van snackproductie. Cas & Kas, GRO en Snackwize slaan de handen ineen en beginnen onder de naam Snackwise Collective, een samenwerkingsverband dat inzet op smaakvolle én duurzame snacks.

Lees bericht


Rewind lanceert maïschips met 9-volt batterijsmaak

Introductie - Het nieuwe snackmerk Rewind verrast met misschien wel de meest nostalgische snack ooit: maïschips met de smaak van een 9-volt batterij. Geïnspireerd op de kinderlijke drang om je tong tegen een batterij te drukken, lanceert Rewind een limited edition chipsvariant met een prikkelende, metaalachtige smaak.

Lees bericht

Private labelbeurs PLMA toont opmars huismerken

Vakbeurzen - Dat huismerken in de lift zitten, was duidelijk te merken op de Private Label Manufacturers Association (PLMA), de grootste private labelbeurs ter wereld. Het was ook de grootste editie ooit in de RAI in Amsterdam. De beurs telde meer dan 30.000 bezoekers en 3.100 exposanten uit meer dan 70 landen. Belangrijkste trend? Toegevoegde proteïne. Geen product nieuw op de markt...

Lees bericht




Bakker Bart terug in hartje Nijmegen

Formulenieuws - Na een maand van verbouwing is aan de Broerstraat in Nijmegen de nieuwe Bakker Bart geopend. De winkel heeft een volledig nieuwe uitstraling en indeling, met elementen uit het nieuwe Bakker Bart-concept. De focus ligt op de broodjescorner, de bestelopties, zoals dubbele bestelzuilen en een orderstatusscherm.

Lees bericht



© 2025 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid