PS in foodservice lanceert app PS Menu Maker
Introductie – PS in foodservice introduceert een app waarbij het voor de foodprofessional eenvoudig is om de allergene informatie up-to-date te houden. Met de PS Menu Maker-app kunnen chefs en ondernemers eenvoudig en gratis een online kaart maken en de allergeneninformatie ook makkelijk delen met personeel en gasten.
De menukaartmaker van PS is geschikt voor iedereen die in de horeca werkt. Van ondernemer en chef-kok tot het barpersoneel en de bediening. Met de PS Menu Maker helpt de foodprofessional gasten met allergieën, intoleranties, dieetwensen, speciale verzoeken en andere vragen over producten en ingrediënten. In de app staat niet alleen alle informatie overzichtelijk bij elkaar, de informatie is ook beschikbaar in verschillende talen.
Database
PS in foodservice verzamelt voor de foodservicesector alle productinformatie. Aangesloten zijn vele grote én kleine fabrikanten, die hun productinformatie in de database plaatsen. Afnemers en groothandels gebruiken deze informatie om hun klanten, gasten en patiënten te adviseren en informeren.
Bron: PS in foodservice/@FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Friese topchefs halen geld op voor Braziliaanse straatkinderen
Actie - Acht topchefs met Friese roots hebben op 1 oktober 2024 tijdens het ‘Frysk Benefiet Diner’ in restaurant Mearkas gekookt voor de stichting ‘Help mij Leven’. Ze haalden € 11.350 op voor de hulp aan Braziliaanse straatkinderen.
Lees berichtSligro en De Buik gaan in de Randstad samenwerken
Samenwerking – Platform De Buik en Sligro slaan de handen ineen. Vanaf september gaan de groothandel uit Veghel en het culinaire platform samenwerken. Doel is om gezamenlijk de lokale foodcultuur verder vooruit te helpen middels verkiezingen en content.
Lees berichtPannenkoekenrestaurants doen het goed
Analyse - Pannenkoekenrestaurants in Nederland doen het goed . Door een efficiënte bedrijfsvoering, aantrekkelijke prijsstelling en gunstige locaties, weten zij blijvend mensen te trekken. Bovendien lijken personeelstekorten in deze branche niet aan de orde te zijn. Dat meldt ABN Amro in een analyse van de leisuremarkt.
Lees berichtDineren met ‘Le Petit Chef’ in Brasserie De Roode Leeuw
Horecaconcept – Amsterdam is een nieuw culinair concept rijker met ‘Le Petit Chef’ in Brasserie De Roode Leeuw. Deze unieke dinershow combineert culinaire hoogstandjes met een verfijnde 3D-cinema. Na shows in onder andere Parijs, Londen en New York, is Amsterdam de volgende locatie waar mensen de show kunnen gaan zien.
Lees berichtING Research: ‘Hand op de knip in horeca is tijdelijk’
Analyse – Ondanks dat de Nederlandse economie fors groeit, was de consument voorzichtig met het uitgeven van geld. Voor een deel is dat volgens ING Research te verklaren door de hoge inflatieperceptie bij de consument, maar ook het slechte weer speelde een rol. Vooral voor de horeca. De ontwikkelingen zijn in ieder geval tijdelijk. Over de tweede helft van het jaar...
Lees berichtVerkoop vleesvervangers cateraars en horeca verdubbeld
Analyse - Plantaardige zuivel en vleesvervangers zijn in de afgelopen twee jaar fors gegroeid binnen foodservice. De totale verkoop van vleesvervangers aan catering en horeca is in twee jaar tijd meer dan verdubbeld, zo laat ProVeg Nederland weten op basis van cijfers van Foodstep. Met name zuivel werd minder verkocht.
Lees bericht