Pura Catering sluit zich aan bij VOCC


Foto bij: Pura Catering

Catering - De branchevereniging Voor Ondernemende Cateraars (VOCC) kan melden dat het een nieuw lid heeft mogen inschrijven. Per 1 april verwelkomt de belangenvereniging Pura Catering als nieuw VOCC-lid.

Pura Catering heeft in het verleden al diverse malen interesse in de VOCC getoond, maar de ondersteuning tijdens de noodmaatregelen rondom de bestrijding van het  coronavirus die PURA Catering mocht ervaren  via de VOCC gaf nu de doorslag.

PURA Catering vindt het van belang  om krachten te bundelen, mee te kunnen praten met CAO-onderhandelingen, kennis te delen en de gezamenlijke inkoopvoordelen te kunnen realiseren.

Pura Catering richt zich op gezonde voeding en verzorgt als meer 25 jaarcateringactiviteiten. Het aanbod varieert van de exploitatie van een compleet bedrijfsrestaurant tot vending automaten met broodjes. PURA is onderdeel van de ADC groep. Het hoofdkantoor en het productiecentrum zijn gevestigd in Cuijk. Naast PURA vallen de labels LaVie Catering en Fair Food Company ook onder de ADC groep waar ruim 200 medewerkers werkzaam zijn.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Join Program wint contract campus Booking.com

Catering - Booking.com kiest voor cateringvernieuwer Join Program om het complete voedsel- en drank aanbod te produceren en faciliteren voor het nieuwe kantoor. Booking.com verhuist in 2023 naar een nieuwe campus en heeft in Join Program de partner gevonden om ervoor te zorgen dat alle HQ-medewerkers zich thuis gan voelen.

Lees bericht


Fors verlies van banen verwacht in facilitaire sector

Catering – Geert van de Laar verwacht als voorzitter van de Code Verantwoordelijk Marktgedrag (Code VM) een fors verlies van banen in de facilitaire sector. De facilitaire sector (branches beveiliging, catering, projectverhuizing, schoonmaak, samen goed voor € 8,7 miljard omzet) kent meer dan 250.000 medewerkers.

Lees bericht


Markies en Summa College zetten stappen in verduurzaming schoolkantines

Schoolcatering – Een duurzaam en gezond voedselaanbod, intensief hergebruik van overgebleven producten en het doneren van reststromen aan stadsboerderijen in Zuidoost-Brabant. Dit zijn enkele opvallende ingrediënten van de samenwerking van het Summa College en Markies Catering bij de exploitatie van schoolkantines, die in september ingaat.

Lees berichtVitam opent ‘dark kitchen’ Chef by Vitam

Catering – Vitam opent een ‘dark kitchen’ in Amstelveen, genaamd Chef by Vitam. Hiermee speelt de facilitaire horecadienstverlener in op de veranderende wensen van medewerkers van de Rijksoverheid die hybride werken. Gerechten worden in een centrale keuken voorbereid, die vervolgens worden afgemaakt op de betreffende locatie worden afgemaakt. Hierdoor is het voor Vitam mogelijk om een breder assortiment aan te bieden,...

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid