Pure Ingredients benoemt Jos Bongers tot nieuwe CEO


Jos Bongers (l) en Wout van Eeuwijk van Pure Ingredients

Benoeming - Jos Bongers wordt per 1 mei de nieuwe CEO van Pure Ingredients, producent van halal frozen food. Hij wordt verantwoordelijk voor het dagelijks bestuur van het bedrijf. De benoeming volgt na het besluit van Wout van Eeuwijk om een stapje terug te doen. Van Eeuwijk blijft onderdeel van Pure Ingredients en zal de nieuwe CEO en het Directieteam ondersteunen.

Van Eeuwijk is een van de eerste Nederlandse ondernemers die zich richtte op de markt van halal-producten. Van Eeuwijk over het aanstellen van een nieuwe CEO: “In 30 jaar is Pure Ingredients uitgegroeid tot een bedrijf met 3 productielocaties, 200 medewerkers en maken we consumenten dagelijks blij met onze producten. Hoewel ik altijd een onderdeel zal blijven van Pure Ingredients, draag ik met veel vertrouwen de dagelijkse leiding over aan Jos, die de verdere groei van Pure Ingredients gaat bewerkstelligen.”

Verdere groei

Bongers heeft gedurende zijn carrière als Operations Directeur, COO en CEO kennis verzameld op het gebied van de ontwikkeling en groei van diverse bedrijven. Deze kennis gaat hij inzetten om de verdere groei van Pure Ingredients te realiseren.

Bron: Pure Ingredients/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Eazie opent geheel vernieuwde vestiging in Dordrecht

Formulenieuws – Eazie heeft onlangs een vestiging nieuw heropend. The asian good food bar, zoals de formule wordt genoemd, wil de komende drie jaar groeien naar 50 vestigingen in Nederland. Voor dit jaar staan nog meerdere openingen in de planning, zo laat de franchisegever weten.

Lees bericht


GoodLife Foods neemt Pure Ingredients over

Overname - GoodLife Foods heeft een overeenkomst getekend voor de overname van Pure Ingredients, fabrikant op de markt voor halal diepvriesproducten. Beide partijen zijn overtuigd dat de combinatie voordelen gaat opleveren voor de innovatiekracht en de verkoop in Europa. Verdere financiële details zijn niet bekendgemaakt.

Lees bericht

Xu Dong Sun wil eerste halal Japans restaurant openen

Crowdfunding - Maruki, een restaurantconcept dat de Japanse keuken combineert met halal-principes, gaat binnenkort de deuren openen in Rotterdam. Het wordt het eerste halal restaurant in Nederland. Initiatiefnemer is de horecaondernemer Xu Dong Sun. Hij heeft een diepgaande passie voor zowel de horeca als zijn geloof.

Lees bericht

Eazie en Vegetarische Slager openen foodbar op Utrecht CS

Actie - De Vegetarische Slager en Asian Good foodbar Eazie openen gezamenlijk een tijdelijke Foodbar op Utrecht Centraal Station. Het doel is om de gasten van de locatie te inspireren om vaker te genieten van flexitarisch, vegetarisch of vegan eten. Als motto is daarom gekozen voor ‘Proef jij het verschil?’

Lees bericht






© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid