Purple Pride introduceert aubergine shoarma bij Hanos


De plantbased aubergine shoarma op een broodje / Foto bij: Purple Pride

Introductie - Purple Pride het aubergine merk van Growers United laat foodservice professionals kennis maken met de veelzijdigheid van aubergine: een supersnelle plantbased shoarma op basis van aubergine. Op de Belgische beurs Tavola beleefde het product de primeur en nu bij Hanos.

De aubergine shoarma is 100% plantaardig en gemaakt van verse aubergines rechtstreeks van Nederlandse telers. Om de shoarma beleving te krijgen wordt de aubergine geroosterd en op smaak gebracht met olie en natuurlijke smaakmakers. Doordat het product geen soja of tarwe bevat, is het laag in calorieën.

Een aubergine shoarma is een vernieuwing op het gebied van vleesvervangers. Het product is vanaf maandag 16 mei te koop bij alle vestigingen van HANOS Internationale Horeca Groothandel in Nederland en België. Het product wordt aangeboden in 600 gram kant & klare sous vide zakken en is te vinden in het gekoelde convenience schap op de AGF afdeling. Door de sous vide bereiding, behoud het product de smaak en is de shoarma koelvers 5 weken op voorraad te houden. De aubergine shoarma hoeft alleen kort opgebakken te worden.

Bron: Purple Pride/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsMaxxam in zee met PS in foodservice voor impactmeting

Samenwerking - Maxxam, de grootste inkoopvereniging in de Nederlandse food-/out-of-home markt, en PS in foodservice hebben een vergaande samenwerking aangekondigd. De samenwerking is gericht op het bevorderen van duurzaamheid binnen de branche door het implementeren van de PS Impact score, een initiatief dat leveranciers op efficiënte wijze helpt bij het delen van duurzaamsheidsdata.

Lees bericht


HANOS en Horeca Vakbeurs Hardenberg slaan handen ineen

Vakbeurzen – Horeca Vakbeurs maakt bekend dat het een samenwerking aangaat met HANOS. De groothandel en totaalleverancier van de horeca presenteert zich op Horeca Vakbeurs in Hardenberg met twee stands, wordt sponsor van de kookwedstrijden en levert de ingrediënten voor Chef’s Place waar verschillende topchefs uit het Oosten van het land in actie komen. De vakbeurs Horeca Hardenberg  beleeft...

Lees bericht


Hanos opent grotere locatie in Utrecht en breidt ook Apeldoorn uit

Groothandel – Groothandel Hanos opende dinsdag de hernieuwde vestiging in Utrecht-Nieuwegein. De locatie is uitgebreid en volledig gerestyled. De locatie werd geopend door Nicolette van Dam samen met vestigingsmanager Marcel van Gent. Algemeen directeur Theo de Graaf van Hanos maakte bij de opening tevens bekend dat de Hanos-vestiging en distributielocatie in Apeldoorn fors gaat uitbreiden.

Lees bericht
© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid