Purple Pride introduceert aubergine shoarma bij Hanos


De plantbased aubergine shoarma op een broodje / Foto bij: Purple Pride

Introductie - Purple Pride het aubergine merk van Growers United laat foodservice professionals kennis maken met de veelzijdigheid van aubergine: een supersnelle plantbased shoarma op basis van aubergine. Op de Belgische beurs Tavola beleefde het product de primeur en nu bij Hanos.

De aubergine shoarma is 100% plantaardig en gemaakt van verse aubergines rechtstreeks van Nederlandse telers. Om de shoarma beleving te krijgen wordt de aubergine geroosterd en op smaak gebracht met olie en natuurlijke smaakmakers. Doordat het product geen soja of tarwe bevat, is het laag in calorieën.

Een aubergine shoarma is een vernieuwing op het gebied van vleesvervangers. Het product is vanaf maandag 16 mei te koop bij alle vestigingen van HANOS Internationale Horeca Groothandel in Nederland en België. Het product wordt aangeboden in 600 gram kant & klare sous vide zakken en is te vinden in het gekoelde convenience schap op de AGF afdeling. Door de sous vide bereiding, behoud het product de smaak en is de shoarma koelvers 5 weken op voorraad te houden. De aubergine shoarma hoeft alleen kort opgebakken te worden.

Bron: Purple Pride/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
HOLYSHOT lanceert twee premium juice shots

Introductie – HOLYSHOT, een nieuw merk van het frisdranken- en snackplatform D-drinks, lanceert een tweetal nieuwe shots. De shots in de smaken Ginger Turmeric en Ginger Lemon zijn nieuw op de Nederlandse markt en richten zich op de consument die voor gemak én gezond gaat.

Lees bericht

Makro staakt tijdelijke verkoop niet-food gerelateerde non-food

Groothandel – Makro heeft vandaag zelf besloten om tijdelijk te stoppen met de verkoop van non-food artikelen die niet-food gerelateerd zijn. De groothandel geeft aan kennis te hebben genomen van het publieke debat en wil zich solidair tonen met ondernemend Nederland. De zogenaamde ‘essentiële producten’ blijft Makro wel verkopen.

Lees bericht


Groothandels herkennen zich totaal niet in beeld veiligheidscoördinator Bruls

Groothandels – De levensmiddelengroothandels hebben met verbazing kennisgenomen van het beeld dat veiligheidscoördinator Hubert Bruls, namens de 25 burgemeesters van het Veiligheidsberaad,  heeft geschetst van de extreme drukte bij de groothandelslocaties door winkelende consumenten. Zij herkennen zich totaal niet in zijn oproep aan minister Fred Grapperhaus van Justitie en Veiligheid om in te grijpen.

Lees bericht

Groothandels per 1 juni weer gesloten voor particulieren

Groothandels - De Nederlandse foodservicegroothandels zijn per 1 juni weer alléén open voor pashouders. Dat heeft het Centraal Bureau Levensmiddelen (CBL) dinsdagmorgen bekend gemaakt. Sinds 19 maart konden ook particulieren voor hun dagelijkse boodschappen bij de zelfbedieningsgroothandels terecht als gevolg van de grote drukte bij supermarkten en de grote versvoorraden in de foodservicebranche.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid