QiZiNi introduceert concept Food Stories


Introductie – Qizini uit Losser breidt het assortiment uit met Food Stories By QiZiNi. Het gaat om een nieuwe range buns, wraps en salades, die passen in een aanbod van voorverpakte producten, die door de consument als veiliger en hygiënischer worden gezien.

Als gevolg van alle coronamaatregelen is er bij  veel consumenten weer behoefte an voorverpakte producten. Dat blijkt ook uit onderzoek dat Qizini heeft uitgevoerd. De range ‘Food Stories’ is ontstaan vanuit de inspiratie dat feitelijk alleen de mens verhalen kan vertellen. Die verhalen worden op de verpakking verteld. De verpakkingen zijn daarom vrolijk en opvallend.

Veertien variaties

Het assortiment bestaat uit een veertiental belegde broodjes, wraps en een salade. Dit zal in de toekomst verder worden uitgebreid. Het assortiment is samengesteld met ingrediënten, die ook voldoen aan een verhaal. Zo is de kaas van Beemster, gemaakt van 100% Noord-Hollandse weidemelk. De vis is van Fish Tales, een bedrijf dat zich richt op de duurzame visserij. De eieren voor onder andere de Baconlicious & Egg-wrap zijn van Rondeel, die een vorm van kippenhouderij heeft met voldoende ruimte voor de hennen. En hebben de broodjes hebben een ambachtelijk uitstraling.

De producten van Food Stories worden dagelijks vers gemaakt met een korte THT.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Ook de tosti krijgt een eigen dag: 12 april

Actiedag  - Elke dag wordt er wel iets gevierd dus waarom niet voor het  populaire lunch (snack)gerecht, de tosti? Die vraag stelde een aantal mensen zich die nauw betrokken zijn bij de tosti-business. En dus krijgt de tosti een eigen dag en wel op 12 april.

Lees bericht


Van Geloven en Cono lanceren samen Kwekkeboom Beemster Kaassoufflé

Nieuws - Snackfabrikant Van Geloven en het Noord-Hollandse kaasbedrijf Cono lanceren in het out-of-homekanaal gezamenlijk een nieuwe frituursnack: de Kwekkeboom Beemster Kaassoufflé. De nieuwe topkwaliteit kaassoufflé is vanaf vrijdag verkrijgbaar in alle Shell-vestigingen met een deli2go. Het begin van de Beemster kaassoufflé van Kwekkeboom lijkt wat op het ontstaan van Senseo-koffie, een samenwerking tussen Douwe Egberts en Philips. Zowel...

Lees bericht



© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid