QSTA genomineerd voor de Shopping Awards 2023


Verkiezing – Het Rotterdamse online versplatform QSTA is genomineerd voor de Shopping Awards 2023. De genomineerden werden deze week bekend gemaakt. Wie er met welke prijs vandoor gaat en wat de kleur is van de award wordt duidelijk tijdens een gala op donderdag 23 maart.

Stichting Shopping Awards, reikt jaarlijks verschillende awards uit aan de beste webwinkels  van Nederland. De stichting is in 2001 opgericht en heeft als doelstelling het organiseren en financieren van onafhankelijke award-verkiezingen voor de digital commerce branche. De Shopping Awards zijn opgedeeld in verschillende categorieën. De Publieksprijzen worden bepaald door een combinatie van publieksstemmen en beoordelingen van vakexperts. Daarnaast zijn er een vijftal Vakprijzen rondom actuele e-commerce thema’s zoals logistiek en marketplaces. De winnaars van deze prijzen worden bepaald door een deskundige vakjury, op basis van onder andere de ingediende motivatie.

Mondu B2B Award

De vakjury heeft QSTA geroemd om het vernieuwende onlineconcept en de gebruiksvriendelijkheid van de website en heeft het bedrijf genomineerd in de categorie 'Mondu B2B Award'. De Mondu B2B Award is een beloning voor de algemene kwaliteit van online activiteiten, de integratie van de diverse digitale kanalen die online en offline gebruikt worden.

Andere Awards

Andere categorieën waar een awards gewonnen kan worden en die gekoppeld zijn aan sponsoren zijn: DS Smith Sustainability Award; Amazon Marketplace Seller Award; PayPal Beste Starter Award en PostNL Nieuwe Technologieën & Innovaties Award. Daarnaast wordt er ook nog een vakprijs uitgereikt aan het snelstgroeiende e-commerce bedrijf van Nederland: de Huboo Ecommerce50. De gala-avond, met de bekendmaking van de winnaars met goud, zilver en brons, wordt gehouden in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
QSTA wint bronzen Shopping Award 2023

Verkiezing – QSTA, een landelijk platform dat producten rechtstreeks levert van fabrikant naar locatie, ontvangt in het eerste jaar van hun bestaan gelijk een Shopping Award. Het Rotterdamse bedrijf kreeg de bronzen award toegekend.

Lees bericht

QSTA het nieuwe platform voor de vergeten boodschap

Platform - Op Gastvrij Rotterdam beleefde platform QSTA de feitelijke kick-off. Een landelijk platform dat producten rechtstreeks levert van fabrikant naar locatie. Al een half jaar is er proefgedraaid, vooral om de processen te finetunen en alle producten in te laden in het systeem. Nu is QSTA klaar om verder uit te rollen.

Lees bericht


Drukke eerste dag bij Gastvrij Rotterdam

Vakbeurzen – Het was druk op de eerste beursdag van Gastvrij Rotterdam. De beurs die groter is dan de vorige editie, kende op bepaalde momenten zelfs opstoppingen in de gangpaden, wat tamelijk uniek is voor de Rotterdamse horecabeurs. De drukte liet zien dat het enthousiasme in de horeca groot is, ondanks de wellicht wat sombere geluiden over de nabije toekomst van...

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid