QSTA wint bronzen Shopping Award 2023


Verkiezing – QSTA, een landelijk platform dat producten rechtstreeks levert van fabrikant naar locatie, ontvangt in het eerste jaar van hun bestaan gelijk een Shopping Award. Het Rotterdamse bedrijf kreeg de bronzen award toegekend.

De vakjury van de e-commerceprijs roemt QSTA om het vernieuwende concept, het gemak van de webshop én de kwaliteit van de communicatie. QSTA kreeg in de categorie waarin in totaal 263 inzenders meededen om de prijzen de derde prijs toebedeeld en ontving daarmee de bronzen prijs van de voormalige Thuiswinkel Awards.

Vandaag besteld, morgen in huis

Een belangrijk onderdeel van de QSTA-formule is: vandaag bestellen = morgen bezorgen. QSTA is hiermee de eerste online versmarkt die in heel Nederland bestellingen van koelverse producten de volgende dag bezorgt; zes dagen per week, met eigen koelwagens. Zij doen dat zonder minimale afname. De QSTA-website biedt naast een groeiend assortiment in de webshop ook inspirerende content voor foodprofessionals. Dit opgeteld was voor de jury reden om ons te bekronen met brons.

Bron: QSTA/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

QSTA genomineerd voor de Shopping Awards 2023

Verkiezing – Het Rotterdamse online versplatform QSTA is genomineerd voor de Shopping Awards 2023. De genomineerden werden deze week bekend gemaakt. Wie er met welke prijs vandoor gaat en wat de kleur is van de award wordt duidelijk tijdens een gala op donderdag 23 maart.

Lees bericht


QSTA het nieuwe platform voor de vergeten boodschap

Platform - Op Gastvrij Rotterdam beleefde platform QSTA de feitelijke kick-off. Een landelijk platform dat producten rechtstreeks levert van fabrikant naar locatie. Al een half jaar is er proefgedraaid, vooral om de processen te finetunen en alle producten in te laden in het systeem. Nu is QSTA klaar om verder uit te rollen.

Lees bericht

Drukke eerste dag bij Gastvrij Rotterdam

Vakbeurzen – Het was druk op de eerste beursdag van Gastvrij Rotterdam. De beurs die groter is dan de vorige editie, kende op bepaalde momenten zelfs opstoppingen in de gangpaden, wat tamelijk uniek is voor de Rotterdamse horecabeurs. De drukte liet zien dat het enthousiasme in de horeca groot is, ondanks de wellicht wat sombere geluiden over de nabije toekomst van...

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid