Quality Lodging verwelkomt 7 nieuwe leden


Sinds 2016 draagt 't Lansink ook het predicaat 'hofleverancier'

Hotels  – Quality Lodgings verwelkomt maar liefst zeven nieuwe leden in de QL Guide 2024, die eind november wordt gepresenteerd. Deze onafhankelijke boutique hotels sluiten aan op de visie en waarden van Quality Lodgings, waar buitengewone gastervaringen, authenticiteit, kwaliteit en gastvrijheid centraal staan.

De zeven nieuwe aangesloten hotels zijn Hotel Heritage, voorheen de Brugse Bank in Brugge, Hotel de ABDIJ Dokkum in Dokkum, Boutique Hotel The Church in Arnhem, The Duke Suites in Nistelrode, Hotel Flora Batava in Nieuwersluis, Boutique Hotel Villa Kranenbergh in Bergen en hotel/restaurant ’t Lansink* in Hengelo. Sinds 2016 draagt 't Lansink ook het predicaat 'hofleverancier'.

Quality Lodgings

Quality Lodgings is al meer dan 20 jaar de collectie van onafhankelijke kwaliteitshotels in Europa, waar gastvrijheid en culinair genieten één op één samengaan. De hotels zijn allemaal uniek op zowel culinair vlak, als op het gebied van interieur, omgeving en slaapcomfort.

Bron: QualityLodgings/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Too Good To Go-app krijgt hoge waardering van Apple

Verkiezing – De app tegen voedselverspilling van Too Good To Go is uitgeroepen tot een van de winnaars in de categorie ‘Cultural Impact Award’ op de prestigieuze Apple App Store Awards 2023. Van de 40 wereldwijde finalisten in 10 categorieën is de app bekroond met een award in deze categorie vanwege de uitzonderlijke gebruikerservaring en de diepgaande culturele impact van de applicatie op...

Lees berichtDe Pindakaaswinkel komt met eigen dispenser

Introductie – Na anderhalf jaar ontwikkelen is De Pindakaaswinkel er in geslaagd een dispenser te ontwikkelen voor hotels en bedrijfsrestaurants. Pindakaas laat zich moeilijk door een dispenser verpompen vanwege de dikte van het product.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid