Quality Lodgings lanceert nieuwe website


Nieuwe website van Quality Lodgings

Hotels – Quality Lodgings, dé collectie van 100+ onafhankelijke kwaliteitshotels in Europa, heeft een nieuwe website gelanceerd. De nieuwe website www.qualitylodgings.com is bedoeld om de luxe reiziger te inspireren en een overzicht te bieden van hotels waar gastvrijheid en culinair genieten centraal staan.

Met de nieuwe website onthult Quality Lodgings haar vernieuwde merkidentiteit Tantalizing Taste, wat staat voor het prikkelen van de zintuigen. Zowel culinair, als door de inrichting, het gebouw en de omgeving van de kwaliteitshotels. Mathilde van der Weerd, Managing Director Quality Lodgings: “Wij richten ons vooral op de reiziger die houdt van kwaliteit, comfort en flexibiliteit. Doordat wij zoeken naar onafhankelijke hotels met een eigen identiteit, weten we hotels te selecteren die de hoogste graad van finesse hebben. Achter elk van deze bedrijven staan mensen die hospitality vanuit het hart uitdragen. Het maakt dat de Quality Lodgings stuk voor stuk aanbevelenswaardig zijn.”

QLUB Membership

Quality Lodgings heeft via de nieuwe website het exclusieve QLUB membership gelanceerd. “QLUB, wat de volledige betekenis kent als QL Unique Break, is ontworpen om de betekenisvolle verhalen tot leven te brengen van 100+ onafhankelijke hotels verdeeld over 10 Europese landen,” aldus Valerie van Mol, Marketing Director Quality Lodgings. Met een QLUB membership krijgen leden toegang tot een persoonlijk account om favoriete bestemmingen op te slaan, een exclusief aanbod van QL Unique Breaks en de nieuwste inspiratie, zowel online als offline in de jaarlijkse uitgave van de QL Guide.

Bron:  Quality Lodgings/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Internorga zet samenwerking met ProVeg voort

Vakbeurzen – De conveniencebeurs Internorga, die van 10 tot 14 maart in Hamburg wordt gehouden, zet de samenwerking met ProVeg Internationaal opnieuw door. De twee partijen werken op het gebied van plantaardige voeding al vijf jaar samen.

Lees bericht


Hajé Nunspeet opent Take Away met ‘foodwall’

Formulenieuws – Hotel-restaurantformule Hajé heeft onlangs langs de Rijksweg A28 (richting Harderwijk) een Take Away met een ‘foodwall’ geopend. In de vier meter tellende vendingmachine in Nunspeet geen snacks of andere zoetwaren, maar alleen gezonde producten en gerechten.

Lees bericht

Meer innovaties en meer inspiratie op INTERNORGA

Vakbeurzen – De  INTERNORGA 2023, die van 10 tot en met 14 maart in Hamburg wordt gehouden wil bezoekers uit de foodservicesector meer innovatie en meer inspiratie bieden. Naast een breed aanbod foodleveranciers en foodconcepten zal de toonaangevende vakbeurs voor de gehele foodservice- en horecamarkt een compact overzicht geven van de laatste trends op het gebied van eten en drinken.

Lees bericht

CBS ziet forse groei horeca in eerste kwartaal 2022

Analyse - De omzet in de horeca groeide in het eerste kwartaal van 2022 met 9,7 procent ten opzichte van het voorgaande kwartaal. Dat komt vooral door versoepeling van de coronamaatregelen. Vergeleken met het eerste kwartaal vorig jaar lag de horecaomzet 92,2 procent hoger, maar ook dat werd veroorzaakt door een strenge lockdown in het eerste kwartaal 2021. De cijfers zijn afkomstig van het...

Lees bericht


CBS: Bijna een vijfde coronasteun naar horeca

Corona – Vanaf maart 2020 tot en met september 2021 hebben ondernemers circa 31 miljard euro aan steun gekregen ter compensatie voor loonkosten en vaste lasten tijdens de coronacrisis. De horeca ontving het grootste deel van dit bedrag: 19 procent. Dat meldt het CBS op basis van cijfers over steunmaatregelen voor bedrijven, gemaakt op verzoek van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK).

Lees bericht
© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid