Radisson Blu Palace Noordwijk naar Van der Valk


Palace Hotel Noordwijk aan Zee / Foto bij: Van der Valk

Hotels - Het voormalige Radisson Blu Palace Hotel (120 kamers, 1.200 m2 vergaderruimte) in Noordwijk aan Zee, is verkocht aan de Nederlandse hotelfamilie Van der Valk. Dat meldt het Leidsch Dagblad.

Het Palace Hotel wordt het eerst hotel aan zee van de Van der Valk Groep in Nederland en het 78e hotel van de groep in Nederland. Eindverantwoordelijk voor het hotel gaat worden Thalita van der Valk. Zij behoort tot de vierde generatie Van der Valk.

Volgens berichten stond het Palace Hotel al jaren te koop voor een prijs van rond de 32 miljoen euro. Hoeveel Van der Valk er voor heeft betaald is onduidelijk. Van der Valk wil er op termijn wel een herkenbare Van der Valk van maken, maar dat zal nog niet het geval zijn als de keten er in augustus intrekt.

Bron: Leidsch Dagblad/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Van der Valk Amersfoort test onbemande shop Marquet

Hotels – Als antwoord op de groeiende vraag naar onbemande minimarkt-concepten binnen hotels, kantoren en bedrijven is Marquet gestart. Het concept, dat ontwikkeld is door Chris Marbus van het vendingconcept Quiosk bij voornamelijk tankstations, draait momenteel als pilot bij de hotelgroep Van der Valk in Amersfoort.

Lees bericht


ADAS groep zet augmented reality in voor horecaconcepten

Technologie - De ADAS groep in Deventer, bekend van onder andere Jasmin’s en The Hangar, start voor meerdere van haar horecaconcepten augmented reality projecten. Zo krijgen gasten van Stadshotel ‘tOer in Zutphen vanaf nu een persoonlijk welkom van de hotel manager die als hologram verschijnt.

Lees bericht

Van der Valk en Alpro samen aan de slag met plantaardige zuivel

Duurzaamheid - Van der Valk Hotels en Alpro Nederland slaan de handen ineen om de gasten van 67 hotels in Nederland, België en Duitsland te stimuleren vaker voor vaker voor plantaardige voeding te kiezen. Voortaan biedt de hotelketen bij de ontbijtbuffetten en bij hun koffiespecialiteiten plantaardige drinks en alternatieven voor eetzuivel.

Lees bericht

Marriott test grab & go-concepten vanuit automaten

Hotels - Naast bedrijven en cateraars zijn ook hotels steeds vaker bezig met onbemande grab & go-concepten. Hotelketen Marriott International Inc. kondigde onlangs een pilot aan met twee contactloze grab-and-go-locaties voor ontbijt en lunch, maar ook een test met een ‘coronaveilige’ en contactloze check-in en check-out.

Lees berichtVan der Valk hotels starten met kerst-menuboxen

Hotels – Een aantal Van der valk hotels heeft de handen ineen geslagen en start met het bezorgen van kerst menuboxen aan huis. Door de samenwerking is er een landelijk netwerk en kan iedere Nederlander via www.valkculinair.nl een vijfgangen kerstmaaltijd laten bezorgen.

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid