Radisson Blu Palace Noordwijk naar Van der Valk


Palace Hotel Noordwijk aan Zee / Foto bij: Van der Valk

Hotels - Het voormalige Radisson Blu Palace Hotel (120 kamers, 1.200 m2 vergaderruimte) in Noordwijk aan Zee, is verkocht aan de Nederlandse hotelfamilie Van der Valk. Dat meldt het Leidsch Dagblad.

Het Palace Hotel wordt het eerst hotel aan zee van de Van der Valk Groep in Nederland en het 78e hotel van de groep in Nederland. Eindverantwoordelijk voor het hotel gaat worden Thalita van der Valk. Zij behoort tot de vierde generatie Van der Valk.

Volgens berichten stond het Palace Hotel al jaren te koop voor een prijs van rond de 32 miljoen euro. Hoeveel Van der Valk er voor heeft betaald is onduidelijk. Van der Valk wil er op termijn wel een herkenbare Van der Valk van maken, maar dat zal nog niet het geval zijn als de keten er in augustus intrekt.

Bron: Leidsch Dagblad/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Gerrit de Kiewit-trofee voor restaurant Bridges van The Grand

Onderscheiding – Chaîne des Rôtisseurs heeft deze week de Gerrit de Kiewit-trofee uitgereikt aan Emmy Stoel en Raoul Meuwese van restaurant Bridges van hotel Sofitel Legend The Grand in Amsterdam. De trofee wordt jaarlijks uitgereikt aan het management van het restaurant waar de winnaar van de Jeunes Chefs Rôtisseurs-kookwedstrijd werkzaam is, als dank voor de tijd en kennis.

Lees bericht


Toos van der Valk lanceert nieuwe TOOS Rosé

Introductie – Onlangs vond de lancering van de nieuwe TOOS Rosé plaats. Deze lancering werd gevierd in de tuin van Toos in Nuland in aanwezigheid van een aantal kleinkinderen van Toos van der Valk. Het is de tweede keer dat er een TOOS Rosé wordt uitgebracht.

Lees bericht

Samenwerking Roberto Payer en D&B The Facility Group

Samenwerking - Roberto Payer verbindt zich als Hospitality Ambassadeur aan D&B The Facility Group. Binnen deze rol geeft hij invulling aan de Academy voor D&B talent. Ook zal hij ondersteuning geven bij Learning & Development, Concepting, Business Strategy en Recruitment.

Lees berichtVan der Valk Amersfoort test onbemande shop Marquet

Hotels – Als antwoord op de groeiende vraag naar onbemande minimarkt-concepten binnen hotels, kantoren en bedrijven is Marquet gestart. Het concept, dat ontwikkeld is door Chris Marbus van het vendingconcept Quiosk bij voornamelijk tankstations, draait momenteel als pilot bij de hotelgroep Van der Valk in Amersfoort.

Lees bericht

ADAS groep zet augmented reality in voor horecaconcepten

Technologie - De ADAS groep in Deventer, bekend van onder andere Jasmin’s en The Hangar, start voor meerdere van haar horecaconcepten augmented reality projecten. Zo krijgen gasten van Stadshotel ‘tOer in Zutphen vanaf nu een persoonlijk welkom van de hotel manager die als hologram verschijnt.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid