RCE kondigt tweede nieuwe Loetje aan in één week


Biefstukkenrestaurant Loetje opent deze zomer de 31e locatie

Formulenieuws - Ondanks de crisis gaat Restaurant Company Europe (RCE) door met het openen van locaties. Na eerdere berichten over Loetje Reeuwijk en de opening van een nieuwe Stan in Maastricht kondigt het bedrijf deze week ook de opening van de tweede Loetje aan, in Vught. Deze nieuwe locatie opent na een grondige verbouwing komende zomer.

Loetje Vught opent haar deuren aan de Helvoirtseweg in Vught, een centrale plek vlak onder Den Bosch. Een locatie ook waar nog geen Loetje in de buurt is. “In deze omgeving waren we al een tijd op zoek naar een geschikte locatie die past bij ons concept Loetje. Ik ben heel blij dat we deze plek nu hebben gevonden,” zegt Sandra van Halderen, CEO van RCE, de horecagroep waartoe Loetje behoort. Het pand waar Loetje Vught zich gaat vestigen is nu ook in gebruik als restaurant.

Groeistrategie

Ondanks de moeilijke tijden houdt RCE stevig vast aan de twee jaar eerder bepaalde groeistrategie. “We lopen eerlijk gezegd zelfs voor op schema. We hebben in de strategie bepaald dat we in vier jaar tijd willen verdubbelen in aantal locaties en omzet. In aantal zitten we inmiddels al op meer dan 75 locaties,” aldus Van Halderen.

Bron: RCE/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Foodservicesector laat stevige groei zien

Analyse – De groei in foodservice zit er stevig in. Over periode 6 en 7, week 21 t/m 28, (23 mei t/m 17 juli 2022) laat de foodservicemonitor een stijging zien van respectievelijk 31% en 16,6%. Het betreft de groei in de toelevering van eten en drinken in Foodservice ten opzichte van vorig jaar. In vergelijking met dezelfde periode vorig jaar staat het groeicijfer van periode 7 op een...

Lees bericht


Inzet diepvries is alternatief voor horeca bij voedselverspilling

Onderzoek – Horeca kan meer gebruik maken van diepvriesproducten in de keuken als duidelijk is dat voedselverspilling daarmee voorkomen kan worden. Met name jongeren hebben minder moeite met het feit dat horecabedrijven meer gebruik maken van diepvriesproducten als zij weten dat daarmee verspilling van voedsel wordt tegengegaan. Dit blijkt uit onderzoek van diepvriesfabrikant Iglo waarvoor @FoodClicks specifieke horecavragen heeft laten meelopen.

Lees bericht
© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid