RCE kondigt tweede nieuwe Loetje aan in één week


Loetje staat vooral bekend om de biefstukken met frietjes

Formulenieuws - Ondanks de crisis gaat Restaurant Company Europe (RCE) door met het openen van locaties. Na eerdere berichten over Loetje Reeuwijk en de opening van een nieuwe Stan in Maastricht kondigt het bedrijf deze week ook de opening van de tweede Loetje aan, in Vught. Deze nieuwe locatie opent na een grondige verbouwing komende zomer.

Loetje Vught opent haar deuren aan de Helvoirtseweg in Vught, een centrale plek vlak onder Den Bosch. Een locatie ook waar nog geen Loetje in de buurt is. “In deze omgeving waren we al een tijd op zoek naar een geschikte locatie die past bij ons concept Loetje. Ik ben heel blij dat we deze plek nu hebben gevonden,” zegt Sandra van Halderen, CEO van RCE, de horecagroep waartoe Loetje behoort. Het pand waar Loetje Vught zich gaat vestigen is nu ook in gebruik als restaurant.

Groeistrategie

Ondanks de moeilijke tijden houdt RCE stevig vast aan de twee jaar eerder bepaalde groeistrategie. “We lopen eerlijk gezegd zelfs voor op schema. We hebben in de strategie bepaald dat we in vier jaar tijd willen verdubbelen in aantal locaties en omzet. In aantal zitten we inmiddels al op meer dan 75 locaties,” aldus Van Halderen.

Bron: RCE/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Fastned opent eerste Belgische shop bij snellaadstation

Buitenland - Fastned, het Europese snellaadbedrijf, heeft vandaag zijn allereerste shop en restaurant geopend. De opening van de shop is een volgende stap in Fastneds ontwikkeling, die het elektrische laden nog aangenamer moet maken. De shop ligt aan de E19 tussen Antwerpen en Breda ter hoogte van Brecht.

Lees bericht


CIRFOOD nieuwe cateraar Evides Waterbedrijf

Catering - Evides is na Vitens het tweede waterbedrijf in het portfolio van CIRFOOD. De cateraar uit Hoofddorp breidt hiermee het portfolio in het B&I segment wederom verder uit.  Evides heeft CIRFOOD als nieuwe horecapartner gecontracteerd voor zowel de restaurant als de banqueting voor de locaties Kralingen en Spijkenisse.

Lees bericht

Foodsector bewust van invloed Gen-Z maar actie blijft uit

Onderzoek – In de foodsector is meer dan de helft (63%) zich ervan bewust dat Gen-Z andere behoeftes en wensen heeft op het gebied van buitenshuis eten. Toch past niet iedereen zich direct aan op de opkomst van met name Gen-Z. Dit blijkt uit onderzoek van de GROUP7 Professional Community onder respondenten uit Nederland (443), uit de segmenten Horeca, Fastservice en Catering, dat...

Lees bericht



Steeds vaker worden flessen en blikjes ingeleverd

Statiegeld - Eén jaar na de invoering van statiegeld op blikjes, wordt op dit moment ongeveer 65% ingeleverd. Naar inschatting komt het inzamelpercentage voor alle plastic drankflessen, groot en klein, met én zonder statiegeld over 2023 op 71% uit. Dit is in lijn met de verwachting. Dat laat Verpact, voorheen Stichting Afvalfonds Verpakkingen, weten.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid