Recepten winnen voor thuis met game-app van Orangerie De Pol


Mark Captein: 'Het is uniek om als restaurant een eigen game-app te hebben' / Foto bij: Karien Nieuwenhuis van Lemon Foodfotografie

Restaurant – Orangerie De Pol in Doetinchem heeft een app ontwikkeld waarmee gasten via een game spelenderwijs recepten voor thuis én een amuse in het restaurant kunnen winnen. Deelnemers aan de game moeten zoveel mogelijk ingrediënten snijden om kans te maken op een beloning.

De Orangerie De Pol-app is een knipoog naar het populaire spelletje Fruit Ninja en gratis te downloaden in de app-store. In de game staat chef-kok en eigenaar Mark Captein afgebeeld in de keuken, die op commando de juiste ingrediënten letterlijk in de pan moet hakken door op het juiste moment op de juiste plek te swipen over het telefoonscherm. Als dit een aantal keer succesvol wordt uitgevoerd, speelt de deelnemer een recept voor een thuisgerecht vrij. Captein: ‘Het is uniek om als restaurant een eigen game te hebben. Een vaste gast van Engine Software heeft de game een aantal jaar geleden ontworpen. De game is nu geupdate met nieuwe, eigentijdse gerechten’. Met het spel zijn niet alleen recepten te winnen, wie ver in de game komt, krijgt ook een reward. Op vertoon daarvan ontvangen mensen dan een extra amuse.

Orangerie De Pol is gevestigd in het landelijke buitengebied van Doetinchem. Het restaurant is aangesloten bij JRE-Nederland, een organisatie voor jonge veelbelovende restaurateurs. Captein werd in 2021 uitgeroepen tot JRE Chef van het Jaar.

Bron: Orangerie De Pol/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

HEMA opent twee locaties met vernieuwde foodconcepten

Formulenieuws – Naast de nieuwe HEMA-locaties met de vernieuwde HEMA-foodcourt en de vernieuwende La Place-vestigingen in Hilversum en Alkmaar, opende de winkelketen onlangs ook een tweetal locaties met daarin het eigen foodcourt en een nieuwe opzet van het restaurant. Dat gaat om de locaties Voorburg en Assen.

Lees bericht


Weelderig kleurrijk jaren ’70 design bij La Nostra Gigi

Horecaconcept – Pesca, Skylounge Ventuno, MaMa Kelly, het zijn stuk horecaconcepten waar naast goed eten het interieur een belangrijke rol speelt. Zo ook bij La Nostra Gigi aan het Marie Heinekenplein in de Amsterdamse Pijp. Een nieuw horecaconcept dat veel ruimte biedt voor Italiaans shared dining en een borrel; een weelderig en kleurrijke trattoria, cocktailbar en lounge in één.

Lees bericht

La Place opent in Efteling als Oosterse Kashba

Formulenieuws – Het is de grootste locatie van La Place, en meteen ook de duurste. Exploitant Vermaat heeft samen met attractiepark Efteling en La Place een waar ‘foodpaleis’ neergezet in de sfeer van Sinbad de Zeeman uit de verhalen van 1001-nacht. Het nieuwe restaurant, dat onder de naam Kashba wordt geïntroduceerd, kent naast het gebruikelijke La Place-assortiment ook een aantal...

Lees bericht

De Beren wakkert richting Valentijnsdag de liefde aan

Horeca - De Beren start de Valentijnscampagne ‘Proef de Spanning’. Het restaurantconcern weet dat Valentijnsdag het uitgelezen moment voor veel koppels is om ‘de grote vraag’ te stellen, en om stellen die klaar zijn voor de volgende stap een handje te helpen kunnen zij een geheel verzorgd huwelijksaanzoek met alles erop en eraan winnen bij De Beren.

Lees berichtKFC opent eerste Haarlemse vestiging

Formulenieuws  - Kentucky Fried Chicken (KFC) breidt zijn restaurantformule verder uit met de opening van een filiaal in Haarlem. Het filiaal in het centrum van Schalkwijk is het eerste KFC-restaurant in de gemeente Haarlem, waar het binnenkort ook mogelijk zal zijn om producten te laten thuisbezorgen.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid