Reggy van der Wielen voorzitter Bestuur HAS Hogeschool


Benoeming - De Raad van Toezicht van HAS Hogeschool in Den Bosch heeft Reggy van der Wielen per 10 mei 2021 benoemd tot voorzitter van het College van Bestuur. Van der Wielen volgt Dick Pouwels op die in december 2020 afscheid nam van de HAS.

Van der Wielen (1965) was eerder werkzaam bij FrieslandCampina als R&D Director Research & Technology en bij Unilever in diverse posities binnen de R&D-organisatie. Hij studeerde Voeding van de Mens in Wageningen. Van 1991 tot 1995 was hij werkzaam als onderzoeker bij Wageningen University, waar hij promoveerde op onderzoek naar de voedselconsumptie van ouderen in Europa, met specifieke focus op de vitaminevoorziening.

“Met toegepast onderzoek en praktijkgerichte oplossingen draagt HAS Hogeschool bij aan de wereldwijde transitie in de agro, food en leefomgeving. Met zijn  ervaring in corporate Research & Development kan Reggy hier een extra boost aan geven”, aldus Hans Huijbers, voorzitter van de Raad van Toezicht.

Bron: HAS/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Unilever geeft drie meest favoriete terrassen investeringsbudget

Verkiezing - Eeterij ‘t Wagenhuis uit Nieuw-Vossemeer, Grand Café De Dominee uit Oldenzaal en Strandpaviljoen Pier 7 uit Vlissingen zijn met hun respectievelijke 1e, 2e en 3e plaats de meest favoriete terrassen van Nederland. De winnende horecazaken gaan naar huis met forse prijzen, namelijk een investeringsbudget van respectievelijk 100.000, 50.000 en 30.000 euro.

Lees bericht


Chocomel komt met plantaardige variant

Introductie -  Chocomel is voortaan ook verkrijgbaar in een plantaardige variant. Het merk wil hiermee tegemoet komen aan de groeiende vraag naar plantaardige producten. Chocomel Plant-based is een plantaardige drank gemaakt op basis van cashewnoot en erwt.

Lees bericht

Peter Dekkers nieuwe General Manager Unilever Nederland

Benoeming – Op 1 juli 2022 start Peter Dekkers als General Manager Nutrition Europe, Midden-Oosten en Turkije en Head of Country van Unilever Nederland. Annemarieke de Haan, voormalig General Manager Unilever Benelux, start op die datum als General Manager Home Care Zuidoost Azië.

Lees bericht

Friesche Vlag komt met plantaardige Barista Haver

Introductie -  Friesche Vlag introduceert Barista Haver, het eerste plantaardige product van het merk in Nederland. Deze opschuimbare haverdrank is geschikt voor cappuccino's en macchiato's. FrieslandCampina speelt met de lancering in op de vraag naar plantaardige alternatieven.

Lees bericht


Pilot Ben & Jerry’s moet broeikasgas melkveehouderijen halveren

Duurzaamheid – IJsmerk Ben & Jerry’s gaat zich inzetten om de uitstoot van broeikasgassen op vijftien melkveehouderijen tegen het eind van 2024 terug te brengen tot de helft van het sectorgemiddelde. Zodra het project van ‘Mootopia’ zich heeft bewezen, worden de initiatieven uitgebreid naar boerderijen in de wereldwijde zuivel supply chain van Ben & Jerry’s.

Lees bericht
© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid