Reggy van der Wielen voorzitter Bestuur HAS Hogeschool


Benoeming - De Raad van Toezicht van HAS Hogeschool in Den Bosch heeft Reggy van der Wielen per 10 mei 2021 benoemd tot voorzitter van het College van Bestuur. Van der Wielen volgt Dick Pouwels op die in december 2020 afscheid nam van de HAS.

Van der Wielen (1965) was eerder werkzaam bij FrieslandCampina als R&D Director Research & Technology en bij Unilever in diverse posities binnen de R&D-organisatie. Hij studeerde Voeding van de Mens in Wageningen. Van 1991 tot 1995 was hij werkzaam als onderzoeker bij Wageningen University, waar hij promoveerde op onderzoek naar de voedselconsumptie van ouderen in Europa, met specifieke focus op de vitaminevoorziening.

“Met toegepast onderzoek en praktijkgerichte oplossingen draagt HAS Hogeschool bij aan de wereldwijde transitie in de agro, food en leefomgeving. Met zijn  ervaring in corporate Research & Development kan Reggy hier een extra boost aan geven”, aldus Hans Huijbers, voorzitter van de Raad van Toezicht.

Bron: HAS/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsVitam en Appèl Catering sluiten aan bij Innovatieplatform Groente

Samenwerking – Nederlanders eten veel te weinig groente. Omdat dit te veranderen is een nieuwe marktbenadering nodig, vindt Herman Peppelenbos, lector Groene Gezondheid van HAS Hogeschool. Samen met The Food Foundry, een organisatie dat food start-ups ondersteunt met scale-up en route-to-market, is de HAS initiatiefnemer van het Innovatieplatform Groente. Recent hebben bedrijfs- en onderwijscateraars Vitam en Appèl Catering zich bij...

Lees bericht

Enrico-Glasbest neemt merk Bertolli over van Unilever

Overname - Het Nederlandse handelsbedrijf Enrico-Glasbest neemt het Unilever-merk Bertolli over. Dat is vandaag bekend gemaakt. De overname betreft naast de merkrechten onder de Bertolli licentie, ook de Europese activiteiten op het gebied van Pastasauzen, Pesto en Mayonaise.

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid