Remco van Garderen wint Gouden Bestek 2020


Verkiezing - Remco van Garderen, Adviseur Inkoop Regio College te Zaandam, heeft het Gouden Bestek voor de Beste Opdrachtgever Catering gewonnen. Hij nam de trofee tijdens de finale op de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer op donderdag 30 januari in ontvangst uit handen van jurylid Ruud Baljé. Ernst van der Linden, Area Head of Facility & Real Estate Northern and Western European Area British American Tobacco, en Jozien Franssen, Contractmanager Facilitaire Services, Rabobank en waren de twee andere genomineerden. Strengere normen De jury prees Remco van Garderen onder meer vanwege het feit dat hij de normeringen ten aanzien van gezonde voeding op scholen kritisch beschouwt en ze aan de kaak te stelt. De sternger worden normen zijn steeds lastiger om aan te voldoen. Baljé over Van Garderen: “Hij heeft doelstellingen ontwikkeld om gezonde voeding op de scholen, waarvoor hij verantwoordelijk is, te kunnen handhaven. Dat is knap omdat het financiële speelveld voor catering in het onderwijs beperkt is.” Blij met Gouden Bestek John van de Bunt, die afscheid neemt als commercieel directeur van de Appèl Holding, gaf voorafgaand aan de finale zijn visie op de catering. Hij benadrukte het belang van goede opdrachtgevers. “Daarom zijn wij blij dat straks Het Gouden Bestek voor de Beste Opdrachtgever Catering wordt uitgereikt.” De jury De jury van het Gouden Bestek bestaat naast Ruud Baljé, voorzitter VOCC (Verenigde Ondernemende Contract Cateraars) uit presentator van de uitreiking en oprichter Allesovercatering.nl Jaap de Graaf. verder Michiel van Noort (Foodservice & Hospitality expert en eigenaar van First Mate Interim & Projectmanagement), Hans Rijnierse (ex-voorzitter Veneca , de Vereniging Nederlandse Cateringorganisaties) en Roy Wesenhagen (voorzitter Gouden Bordjes en eigenaar D'article Enterprise). Bron: @FoodClicks Verkiezing - Remco van Garderen, Adviseur Inkoop Regio College te Zaandam, heeft het Gouden Bestek voor de Beste Opdrachtgever Catering gewonnen. Hij nam de trofee tijdens de finale op de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer op donderdag 30 januari in ontvangst uit handen van jurylid Ruud Baljé. Ernst van der Linden, Area Head of Facility & Real Estate Northern and Western European Area British American Tobacco, en Jozien Franssen, Contractmanager Facilitaire Services, Rabobank en waren de twee andere genomineerden. Strengere normen De jury prees Remco van Garderen onder meer vanwege het feit dat hij de normeringen ten aanzien van gezonde voeding op scholen kritisch beschouwt en ze aan de kaak te stelt. De sternger worden normen zijn steeds lastiger om aan te voldoen. Baljé over Van Garderen: “Hij heeft doelstellingen ontwikkeld om gezonde voeding op de scholen, waarvoor hij verantwoordelijk is, te kunnen handhaven. Dat is knap omdat het financiële speelveld voor catering in het onderwijs beperkt is.” Blij met Gouden Bestek John van de Bunt, die afscheid neemt als commercieel directeur van de Appèl Holding, gaf voorafgaand aan de finale zijn visie op de catering. Hij benadrukte het belang van goede opdrachtgevers. “Daarom zijn wij blij dat straks Het Gouden Bestek voor de Beste Opdrachtgever Catering wordt uitgereikt.” De jury De jury van het Gouden Bestek bestaat naast Ruud Baljé, voorzitter VOCC (Verenigde Ondernemende Contract Cateraars) uit presentator van de uitreiking en oprichter Allesovercatering.nl Jaap de Graaf. verder Michiel van Noort (Foodservice & Hospitality expert en eigenaar van First Mate Interim & Projectmanagement), Hans Rijnierse (ex-voorzitter Veneca , de Vereniging Nederlandse Cateringorganisaties) en Roy Wesenhagen (voorzitter Gouden Bordjes en eigenaar D'article Enterprise). Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid