Restaurant Bo Nam maakt baopakket voor thuis


Horeca – Het Amsterdamse restaurant Bo Nam biedt liefhebbers van bao buns vanaf deze week de mogelijkheid de buns zelf thuis te maken. Gasten die de roze buns zelf thuis willen klaarmaken kunnen daarvoor het baopakket laten bezorgen.

De’ Build Your Own sneakerbox’, zoals het baopakket ook wordt genoemd,  is een initiatief van foodmarketeer Roger Bloem. Hij bedacht de verzendoplossing omdat eigenaar Bo Nam van de Aziatische Bistro zijn buns graag verder wilde bezorgen dan wat warm haalbaar was vanuit de keuken. Het restaurant heeft namelijk veel gasten buiten het bezorggebied wonen die de buns wel zouden willen ontvangen, maar waarbij de gerechten te lang onderweg zijn bij normale bezorging.“De oplossing is zo simpel als het klinkt: wanneer een gerecht niet lang goed blijft moet je het thuis in elkaar zetten. Om de thuiskookbox een unieke Bo Nam stijl mee te geven hebben we het baopakket verpakt in een toffe sneakerbox”, aldus Bloem.

Het baopakket is voor twee personen te bestellen op de website en kost €39,95. In de box zitten ingrediënten en instructies voor 4 bao buns (2x pulled chicken, 2x pulled mushrooms), imperial rolls én fried rice.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid