Restaurant NENI lanceert productlijn voor supermarkten


Foodservice - Het Amsterdamse restaurant NENI ligt vanaf deze week met zes eigen producten in de schappen van elf Albert Heijn-winkels in Amsterdam, Utrecht en Pijnacker. NENI is een restaurant met verschillende vestigingen in Europa waar verse en authentieke oostmediterrane gerechten worden gemaakt.

NENI opende vier jaar geleden in de hoofdstad met de producten als baba ganoush, falafel en sabich. Het restaurant staat voor de Oost-mediterrane keuken en eetervaring gepresenteerd door de familie Molcho. De naam is samengesteld uit de initialen van Nuriel, Elior, Nadiv & Ilan, de vier zonen van keukenvirtuoos Haya Molcho.

Voor de supermarkt heeft NENI nu een aantal smeersels en salades gecreëerd. Dit assortiment bestaat uit hummus rode biet & mierikswortel, hummus olijfolie & kikkererwten, baba ganoush, Oosterse belugalinzensalade, kikkererwtensalade en bulgursalade met linzen. De producten zijn in te zetten voor op de borreltafel of als bijgerecht bij de lunch of het avondeten.

Na Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Italië is Nederland het 5de land waar de producten van NENI in supermarkten liggen.

Bron: NENI/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

De Beren wakkert richting Valentijnsdag de liefde aan

Horeca - De Beren start de Valentijnscampagne ‘Proef de Spanning’. Het restaurantconcern weet dat Valentijnsdag het uitgelezen moment voor veel koppels is om ‘de grote vraag’ te stellen, en om stellen die klaar zijn voor de volgende stap een handje te helpen kunnen zij een geheel verzorgd huwelijksaanzoek met alles erop en eraan winnen bij De Beren.

Lees bericht


BP en AH openen honderdste gezamenlijke locatie

Petrol - BP en Albert Heijn openen vandaag bij tankstation De Kooi in Alkmaar aan de A9 het honderdste tankstation met een AH to go. De uitrol van Albert Heijn to go op BP-tankstations in Nederland startte in september 2021 bij BP Vliete aan de A58 bij Krabbendijke (Zeeland), nu anderhalf jaar later staat de teller op honderd vestigingen.

Lees bericht


KFC opent eerste Haarlemse vestiging

Formulenieuws  - Kentucky Fried Chicken (KFC) breidt zijn restaurantformule verder uit met de opening van een filiaal in Haarlem. Het filiaal in het centrum van Schalkwijk is het eerste KFC-restaurant in de gemeente Haarlem, waar het binnenkort ook mogelijk zal zijn om producten te laten thuisbezorgen.

Lees bericht


Tork brengt verbeterde servetdispensers

Introductie – Tork introduceert een verbeterde servetdispenser voor op tafel en voor de afhaalsector. De beide introducties moeten zorgen voor een meer hygiënische gastervaring en een efficiëntere werkomgeving bij restaurants en franchisenemers.

Lees bericht

Familiebedrijf Jan Linders wordt AH-franchiser

Supermarkt - Jan Linders Supermarkten en Albert Heijn gaan een samenwerking aan, waarbij het familiebedrijf Jan Linders verder gaat als franchiseondernemer van Albert Heijn. De supermarkten van Jan Linders worden volgend jaar omgebouwd naar Albert Heijn. De samenwerking betekent voor Albert Heijn een aanzienlijke versterking van de positie in Limburg.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid