Restaurant The Pantry viert heropening horeca in kerstsferen


Jerome Hoogstraten en zijn vrouw Renate

Ludiek – Heropenen in kerstsfeer. Dat doet het oer-Hollandse restaurant The Pantry in Amsterdam. Omdat het restaurant niet open kon zijn tijdens ‘een van de gezelligste feestdagen van het jaar’, is nu besloten dat in te halen bij de heropening van de horeca op 5 juni.

De meteorologische zomer mag dan zijn begonnen, bij The Pantry in Amsterdam zijn ze van zaterdag 5 tot en met zaterdag 12 juni in kerststemming. “We gaan alsnog kerst 2020 vieren”,  laten de eigenaren Jerome Hoogstraten en zijn vrouw Renate weten. Het restaurant is een week lang in kerstsfeer, compleet versierd met kerstverlichting, kerstballen, een kerstboom, ‘sneeuw’ en bijbehorende kerstmuziek. Voor gasten die komen lunchen of dineren, ligt er een cadeautje klaar.

“Als je ons vraagt wat wij de afgelopen 6 maanden door de tweede lockdown in deze coronatijd het meest gemist hebben, is dat kerst 2020”, aldus Jerome Hoogstraten. Het idee om in kerstsfeer te openen, ontstond direct toen bekend werd dat de restaurants weer open mochten. Kerst neemt binnen The Pantry ook een speciale plaats in. “De gezellige entourage, de muziek en de versiering in het restaurant hebben altijd iets magisch. In ons team is er altijd een speciale stemming in de kersttijd. De sfeer en warmte die je terug krijgt van de gasten die genieten: dat hebben we het meeste gemist in de afgelopen tijd. Daarom dachten we: we vieren gewoon alsnog kerst 2020.”

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsABN AMRO: ‘Consumentenbestedingen gaan in 2023 afvlakken’

Analyse - Voedsel is in juni 11,2 procent duurder dan een jaar geleden. Deze ongekende prijsstijging is het gevolg van hogere energie- en grondstofkosten voor ondernemers in de voedingsmiddelenindustrie. ABN AMRO verwacht in een analyse dat de prijstoename nog niet ten einde is, maar dat in 2023 dalende consumentenbestedingen de stijging zullen afvlakken.

Lees bericht

ABN AMRO: ‘Druk op leisure en food gaat toenemen’

Analyse - Hoewel de economie er nog relatief goed voor staat, verwacht ABN AMRO in een analyse dat de druk op de industrie, leisure, retail, food en bouw in de tweede helft van 2022 gaat toenemen. Rentestijgingen en oplopende prijzen voor grondstoffen liggen aan die druk ten grondslag, net als de dure energieprijs.

Lees bericht

Grote inhaalslag horeca in 2022 met ruim 30% volumegroei

Analyse - Gedurende dit jaar vindt er in de horeca een grote inhaalslag plaats met een verwachte volumegroei van 30% tot 35%. Ondanks de forse groei zal de horecasector naar verwachting pas in 2023 volledig zijn hersteld van de coronapandemie. Dit blijkt uit het nieuwe vooruitzicht horeca van ING Research.

Lees bericht


© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid