Restaurant The Pantry viert heropening horeca in kerstsferen


Jerome Hoogstraten en zijn vrouw Renate

Ludiek – Heropenen in kerstsfeer. Dat doet het oer-Hollandse restaurant The Pantry in Amsterdam. Omdat het restaurant niet open kon zijn tijdens ‘een van de gezelligste feestdagen van het jaar’, is nu besloten dat in te halen bij de heropening van de horeca op 5 juni.

De meteorologische zomer mag dan zijn begonnen, bij The Pantry in Amsterdam zijn ze van zaterdag 5 tot en met zaterdag 12 juni in kerststemming. “We gaan alsnog kerst 2020 vieren”,  laten de eigenaren Jerome Hoogstraten en zijn vrouw Renate weten. Het restaurant is een week lang in kerstsfeer, compleet versierd met kerstverlichting, kerstballen, een kerstboom, ‘sneeuw’ en bijbehorende kerstmuziek. Voor gasten die komen lunchen of dineren, ligt er een cadeautje klaar.

“Als je ons vraagt wat wij de afgelopen 6 maanden door de tweede lockdown in deze coronatijd het meest gemist hebben, is dat kerst 2020”, aldus Jerome Hoogstraten. Het idee om in kerstsfeer te openen, ontstond direct toen bekend werd dat de restaurants weer open mochten. Kerst neemt binnen The Pantry ook een speciale plaats in. “De gezellige entourage, de muziek en de versiering in het restaurant hebben altijd iets magisch. In ons team is er altijd een speciale stemming in de kersttijd. De sfeer en warmte die je terug krijgt van de gasten die genieten: dat hebben we het meeste gemist in de afgelopen tijd. Daarom dachten we: we vieren gewoon alsnog kerst 2020.”

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsEffecten versoepelingen teken zich af in foodservice

Analyse - Hoewel de effecten van de versoepelingen in de horeca op 28 april zich in P5 nog niet volledig laten zien, zijn al wel de eerste signalen zichtbaar. Helemaal met het mooie weer van de afgelopen dagen gaat de volgende periode er nog beter uitzien, maar P5 was al een opsteker, zij het dat er nog wel veel werk aan...

Lees bericht

ADAS groep zet augmented reality in voor horecaconcepten

Technologie - De ADAS groep in Deventer, bekend van onder andere Jasmin’s en The Hangar, start voor meerdere van haar horecaconcepten augmented reality projecten. Zo krijgen gasten van Stadshotel ‘tOer in Zutphen vanaf nu een persoonlijk welkom van de hotel manager die als hologram verschijnt.

Lees bericht
TheFork lanceert eerste podcastreeks: FoodForkast

Podcast - Reserveringssite TheFork lanceert vandaag haar eerste podcastreeks: FoodForkast. The Fork is met de podcast gestart om in deze uitdagende tijd zowel gasten als restaurateurs te inspireren met actuele onderwerpen uit de restaurantindustrie en een blik te werpen op toekomstige ontwikkelingen.

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid