Ricardo Eshuis wordt bestuurslid van de Stichting Sterklas


Benoeming - Vanaf 1 september 2019 versterkt Ricardo Eshuis, directeur van Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH), het bestuur van Stichting Sterklas. Eshuis neemt het stokje over van SVH Meesterkok Alain Alders die sinds augustus 2013 bestuurder is van de Stichting en dit jaar aftreedt. SVH zet zich in om de vakbekwaamheid in de horecabranche te vergroten. Als expertisecentrum voor het horecaonderwijs gaat SVH de Stichting Sterklas vanaf dit jaar ondersteunen met haar werkzaamheden om de opleiding tot een nog hoger niveau te tillen. Samen met SVH Meesters, de leermeesters en docenten van de Sterklas wordt er gewerkt aan een vernieuwde Sterklas. Bron: @FoodClicks Benoeming - Vanaf 1 september 2019 versterkt Ricardo Eshuis, directeur van Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH), het bestuur van Stichting Sterklas. Eshuis neemt het stokje over van SVH Meesterkok Alain Alders die sinds augustus 2013 bestuurder is van de Stichting en dit jaar aftreedt. SVH zet zich in om de vakbekwaamheid in de horecabranche te vergroten. Als expertisecentrum voor het horecaonderwijs gaat SVH de Stichting Sterklas vanaf dit jaar ondersteunen met haar werkzaamheden om de opleiding tot een nog hoger niveau te tillen. Samen met SVH Meesters, de leermeesters en docenten van de Sterklas wordt er gewerkt aan een vernieuwde Sterklas. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Bijna twee derde Nederlanders vindt uit eten gaan te duur

Analyse – Bijna twee derde van de Nederlanders vindt uit eten gaan te duur geworden. Jongeren kiezen daarom vaker voor een alternatief om uit eten te gaan, zoals het laten bezorgen van een maaltijd, of zelf koken. Dat meldt het FoodService Instituut Nederland (FSIN) in een analyse van de markt.

Lees bericht


ING: Horeca laat gematigd positief beeld zien in 2023

Analyse - De horeca maakt dit jaar een grote inhaalslag met een verwachte volumegroei van rond de 30%. Desondanks is de horeca eind 2022 qua volume nog altijd niet terug op het pre-coronaniveau van eind 2019. De vooruitzichten voor de sector voor 2023 zijn gematigd positief met een volumegroei van circa 5%.

Lees bericht

KHN-leden pakken met Too Good To Go voedselverspilling aan

Voedselverspilling - Ondernemers die aangesloten zijn bij Koninklijke Horeca Nederland (KHN) worden sinds deze maand actief geïnformeerd over het tegengaan van voedselverspilling. Door een samenwerking met antiverspillingsplatform Too Good To Go, maakt KHN het voor hun leden heel eenvoudig om zich in te zetten tegen voedselverspilling.

Lees bericht

‘Ondanks herstel wacht horeca onzekere winter’

Analyse - Het herstel van de leisure- en horecamarkt sinds corona is groot. Vergeleken met dezelfde periode in 2019 wordt zelfs beter gepresteerd, volgens een analyse van de Rabobank. Maar ondanks dit goede herstel moet de sector zich klaar maken voor een onzekere winter. Veel ondernemers zullen te maken krijgen met koopkrachtproblemen bij de consument, stijgende inkoopprijzen en hogere kosten.

Lees bericht



Tour Culinair viert 40-jarig jubileum op Mallorca

Jubileum – Tour Culinair, een horecanetwerkgroep waar ondernemers elkaar al fietsend inspireren, had onlangs het 40-jarig jubileum. Om het te vieren vertrok de groep van 1 tot en met 4 oktober naar het fietseiland Mallorca. Het weekend stond in het teken van bezoeken aan inspirerende horecaconcepten, gecombineerd met twee zware fietsritten op het bergachtige Spaanse eiland.

Lees bericht



© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid