Ricardo Eshuis wordt bestuurslid van de Stichting Sterklas


Benoeming - Vanaf 1 september 2019 versterkt Ricardo Eshuis, directeur van Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH), het bestuur van Stichting Sterklas. Eshuis neemt het stokje over van SVH Meesterkok Alain Alders die sinds augustus 2013 bestuurder is van de Stichting en dit jaar aftreedt. SVH zet zich in om de vakbekwaamheid in de horecabranche te vergroten. Als expertisecentrum voor het horecaonderwijs gaat SVH de Stichting Sterklas vanaf dit jaar ondersteunen met haar werkzaamheden om de opleiding tot een nog hoger niveau te tillen. Samen met SVH Meesters, de leermeesters en docenten van de Sterklas wordt er gewerkt aan een vernieuwde Sterklas. Bron: @FoodClicks Benoeming - Vanaf 1 september 2019 versterkt Ricardo Eshuis, directeur van Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH), het bestuur van Stichting Sterklas. Eshuis neemt het stokje over van SVH Meesterkok Alain Alders die sinds augustus 2013 bestuurder is van de Stichting en dit jaar aftreedt. SVH zet zich in om de vakbekwaamheid in de horecabranche te vergroten. Als expertisecentrum voor het horecaonderwijs gaat SVH de Stichting Sterklas vanaf dit jaar ondersteunen met haar werkzaamheden om de opleiding tot een nog hoger niveau te tillen. Samen met SVH Meesters, de leermeesters en docenten van de Sterklas wordt er gewerkt aan een vernieuwde Sterklas. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Sfeervolle Belgische Tavola laat bezoekers echt genieten

Vakbeurs – Aan culinaire hoogtepuntjes geen gebrek op de Belgische vakbeurs Tavola in Kortrijk. Dit driedaagse horecaevenement trekt traditioneel ook altijd veel Nederlandse vakbezoekers. Belangrijkste reden is dat de horecabeurs veel specialiteiten laat zien en de foodprofessional ook echt kan genieten van de kwaliteit van de producten.

Lees bericht

Schiphol vernieuwt Lounge 2 met nieuwe horecaconcepten

Luchthaven - Schiphol werkt aan de vernieuwing van Lounge 2, het gebied dat zich bevindt na de securitycontrole voor passagiers met bestemmingen veelal buiten Europa. Het horeca- winkelgebied krijgt een nieuwe inrichting, waarbij de beleving van passagiers centraal staat. Er wordt ruimte gemaakt voor nieuwe luxe merken en een vernieuwd aanbod aan horeca- en winkelmogelijkheden. 

Lees bericht



Minder faillissementen in februari, maar horeca stijgt

Analyse - In februari zijn 26 minder bedrijven failliet verklaard dan in januari, meldt het CBS. Dat is een daling van 7 procent. De onderliggende trend van het aantal faillissementen is echter bijna 2 jaar stijgend. Relatief gezien werden er in februari de meeste faillissementen uitgesproken in de sector horeca.

Lees bericht

Strandpaviljoenondernemers verwend met pizza bij opbouw

Strandpaviljoens - De strandpaviljoens zijn volop bezig met de start van het nieuwe seizoen. De tijdelijke locaties worden weer opgebouwd en de jaarrond paviljoens worden klaargemaakt voor het buitenseizoen. Dr. Oetker Professional speelde hierop in om een aantal van hen langs de Nederlandse kust te verrassen met warme pizza’s.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid