Rob Peters nieuwe Managing Director Vermaat Nederland


Rob Peters nieuwe Managing Director bij Vermaat Nederland

Benoeming – Rob Peters (55) wordt de nieuwe Managing Director van Vermaat in Nederland. Rick Zeelen, CEO van het horeca- en retailbedrijf, gaat zich toeleggen op de internationale ambities van Vermaat.

Rob Peters heeft ruim 25 jaar ervaring in de fast moving consumer goods en is voormalig CEO van Coram en Managing Director van Unilever Food Solutions. CEO Rick Zeelen over Peters: “Rob is een strateeg maar kan die strategie ook omzetten in actie. Zijn trackrecord past bij onze ambities. Denk aan groei middels productvernieuwing, nieuwe klantsegmenten en operational excellence”.

Internationale ambitie

Vermaat is actief in Nederland, Frankrijk en Duitsland en heeft de ambitie om te groeien tot een toonaangevende Noord-Europese premium cateraar. Rob Peters wordt verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering in Nederland. Rick Zeelen blijft CEO van Vermaat en zal zich met zijn team vanaf 1 februari focussen op het bouwen van de organisatie, toevoegen van innovatieve concepten passend in het post-COVID-tijdperk, en verdere Europese groei.

Vermaat

Vermaat exploiteert diverse catering- en horecalocaties in Nederland en België en is daarnaast actief in Frankrijk (Serenest) en Duitsland (TMC). Eerder nam het bedrijf de exploitatie over van onder andere 44 La Place restaurants van Jumbo, na een eerdere overname in 2019 van 27 STACH-winkels. Eind vorig jaar nam Vermaat een aandeel in het disruptief B2B-platform Join Program.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Nieuwe norm gezonder en duurzamer voedingsaanbod zorg

Zorg - Goede Zorg Proef Je heeft dinsdag de nieuwe norm vastgesteld voor een gezonder en duurzamer voedingsaanbod in ziekenhuizen. De factsheet is ontwikkeld in samenwerking met stichting Alliantie Voeding in de Zorg, het Voedingscentrum en een aantal voorhoedeziekenhuizen, op initiatief van Vermaat.

Lees bericht
The Bar by Bavaria open op Eindhoven Airport

Luchthaven – Op Eindhoven Airport is na een verbouwing The Bar by Bavaria geopend. De verbouwing en uitbreiding van dit horecaconcept is gebeurd in samenwerking met Vermaat, Eindhoven Airport NV, PSV en Royal Swinkels Family Brewers.

Lees bericht


Fabienne Jungerhans nieuwe Sales & Marketing Manager bij Join Program

Benoeming - Fabienne Jungerhans (36) start per 11 mei als Sales & Marketing Manager bij cateraar Join Program. Jungerhans zal niet alleen met beide oprichters de commerciële strategie gaan bepalen en processen optimaliseren, maar tevens zal zij samen met het sales-en marketingteam de ‘disruptieve food movement’ over Nederland gaan uitrollen.

Lees bericht
© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid