Rob Peters nieuwe Managing Director Vermaat Nederland


Rob Peters nieuwe Managing Director bij Vermaat Nederland

Benoeming – Rob Peters (55) wordt de nieuwe Managing Director van Vermaat in Nederland. Rick Zeelen, CEO van het horeca- en retailbedrijf, gaat zich toeleggen op de internationale ambities van Vermaat.

Rob Peters heeft ruim 25 jaar ervaring in de fast moving consumer goods en is voormalig CEO van Coram en Managing Director van Unilever Food Solutions. CEO Rick Zeelen over Peters: “Rob is een strateeg maar kan die strategie ook omzetten in actie. Zijn trackrecord past bij onze ambities. Denk aan groei middels productvernieuwing, nieuwe klantsegmenten en operational excellence”.

Internationale ambitie

Vermaat is actief in Nederland, Frankrijk en Duitsland en heeft de ambitie om te groeien tot een toonaangevende Noord-Europese premium cateraar. Rob Peters wordt verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering in Nederland. Rick Zeelen blijft CEO van Vermaat en zal zich met zijn team vanaf 1 februari focussen op het bouwen van de organisatie, toevoegen van innovatieve concepten passend in het post-COVID-tijdperk, en verdere Europese groei.

Vermaat

Vermaat exploiteert diverse catering- en horecalocaties in Nederland en België en is daarnaast actief in Frankrijk (Serenest) en Duitsland (TMC). Eerder nam het bedrijf de exploitatie over van onder andere 44 La Place restaurants van Jumbo, na een eerdere overname in 2019 van 27 STACH-winkels. Eind vorig jaar nam Vermaat een aandeel in het disruptief B2B-platform Join Program.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsMike Boks nieuwe General Manager van STACH

Benoeming – Mike Boks treedt per 1 januari 2023 aan als nieuwe General Manager van STACH. Hij neemt de taak over van Stach Schaberg, oprichter van STACH. Schaberg blijft als adviseur betrokken bij Vermaat. Vermaat voegde in 2019 STACH toe aan haar portfolio.

Lees bericht

La Place opent tweede locatie in Denemarken

Formulenieuws - La Place opende dinsdag de deuren van het tweede restaurant in Denemarken. Het nieuwe restaurant bevindt zich op de grootste internationale luchthaven van het land. La Place had al een locatie op het treinstation in Kopenhagen.

Lees bericht

Join Program wint contract campus Booking.com

Catering - Booking.com kiest voor cateringvernieuwer Join Program om het complete voedsel- en drank aanbod te produceren en faciliteren voor het nieuwe kantoor. Booking.com verhuist in 2023 naar een nieuwe campus en heeft in Join Program de partner gevonden om ervoor te zorgen dat alle HQ-medewerkers zich thuis gan voelen.

Lees bericht


Pieter Pot nu ook verkrijgbaar bij STACH

Voedselverspilling - Vanaf maandag - de eerste dag van de Verspillingsvrije Week - zijn de producten van online supermarkt Pieter Pot ook offline te vinden. In de STACH-vestigingen in Amsterdam en in Haarlem kun je nu terecht voor onder meer pindakaas en popcorn van Pieter Pot.

Lees bericht

Groei La Place helpt Jumbo doorbreken omzetgrens van €10 miljard

Formulenieuws - Jumbo ligt nog steeds op koers om de grens van 10 miljard euro omzet te doorbreken. De groei in omzet van de La Place-restaurants, zit na  de coronasluitingen weer aardig in de lift en kan daarbij helpen. Daarnaast zet Jumbo als het gaat om de online-bestellingens en de La Place-restaurants volop in op bezorging.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid