Robert Kranenborg’s Thrill Grill krijgt To Go-concept


Formulenieuws – Horecazaken die de producten van Robert Kranenborg’s Thrill Grill willen verkopen, kunnen zich voortaan aanmelden bij de chef-kok. Na een training kunnen zij zich aansluiten bij Trill Grill en op die manier  de recepten van masterchef Robert Kranenborg in hun eigen keuken bereiden en verkopen aan hun gasten.

Inmiddels hebben zich al zes partijen aangesloten als partner voor Thrill Grill To Go. Deze restaurants hadden de capaciteit en de motivatie zich aan te sluiten bij Trill Grill.

Thrill Grill is een burgerrestaurant, gestart door topchef Robert Kranenborg, dat premium burgers en bites serveert. Met restaurants in Haarlem, Amsterdam-West en Amsterdam De Pijp is Thrill Grill al sinds 2014 een succes. Robert Kranenborg ontwikkelt zelf ieder recept en zorgt hierbij voor topkwaliteit in zijn gerechten, om zo de perfecte burgers te creëren. Wanneer een horecazaak zich aansluit bij Thrill Grill To Go, komt Robert het team persoonlijk trainen.

Thrill Grill To Go

Om zoveel mogelijk mensen door heel het land kennis te laten maken met de burgers, is Thrill Grill onlangs gestart met Thrill Grill To Go. Horecaondernemers met een restaurant, snackbar, lunchroom of cafetaria kunnen zich hierbij aansluiten waarbij een schone keuken met bakplaat, toaster, frituur en voldoende koel- en vriescapaciteit de enige vereisten zijn. De zaak wordt door Thrill Grill aangesloten bij de bekende bezorgplatforms óf er volgt vanuit Thrill Grill een eigen bestel-website voor de partner. De partner bereidt de burgers volgens het receptuur en zorgt dat ze klaar zijn om te bezorgen.

Bron: Thrill Grill/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Vooral veel vendingnieuws op beurs Facilitair

Vakbeurs – De beurs Facilitair en Gebouwenbeheer, onlangs gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht, was weliswaar kleiner dan de vorige editie, maar liet desalniettemin wel een aantal nieuwe ontwikkelingen zien. Vooral op gebied van vending waren er nieuwe oplossingen te zien, al dan niet als aanvulling op locaties waar reguliere catering een probleem is.

Lees bericht



Italiaanse pizzachef Renato Bosco in jury eerste NK Pizza Bakken

Wedstrijd - De eerste editie van het Nationaal Kampioenschap Pizza Bakken 2023 op 10 januari tijdens de Horecava krijgt met de komst van de Italiaanse pizzachef Renato Bosco als jurylid internationale allure. Het wordt de eerste keer dat het NK Pizza Bakken wordt gehouden. Ook  SVH Meesterkok Robert Kranenborg heeft zitting in de jury.

Lees bericht

‘Kranenborg bouwt truckerscafé om tot culinaire hotspot’

Actie – Meesterkok Robert Kranenborg gaat op woensdag 12 februari eenmalig een truckerscafé op het industrieterrein van Westpoort Amsterdam ombouwen tot gastronomische hotspot. Bij het truckerscafé ‘Bij Marjan’ gaat de chef-kok op die dag bekende lunchmaaltijden omtoveren tot exquise gerechten; het bekende broodje bal wordt op die manier een ‘Boulette en croûte’.

Lees bericht


Trill Grill weg in Tilburg, Burger King komt

Formulenieuws – De steden in het zuiden lijken, naast Amsterdam en Rotterdam, steeds vaker een soort springplanklocaties voor fastserviceformules naar de rest van het land. Vooral Tilburg en Eindhoven komen vaak naar voren, maar toch zijn niet alle formules in deze steden succesvol. Want terwijl Burger King een feestelijk opening beleeft in Tilburg, vertrekt het hamburgerconcept Trill Grill van chefkok Robert...

Lees bericht

Ook Lodewyck komt met vegetarische snacks

Snacks – Het ambachtelijk snackbedrijf Lodewyck in Nieuw-Vennep is gestart met een vegetarische lijn kroketten en bitterballen. Tijdens de uitreiking van de Foodbloggers Awards liet het bedrijf de aanwezige Amsterdamse horeca kennismaken met de nieuwe producten. Lodewyck maakt op ambachtelijke manier kroketten (croquettes', zoals zij zelf schrijven, red.) en bitterballen van rund- en kalfvlees en daarnaast ook in smaakvariaties zoals kaas...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid