Robin Veldt is McDonald’s Franchisenemer van het jaar


Robin Veldt is McDonald's Franchisenemer van het Jaar geworden in Nederland

Formulenieuws – Robin Veldt is verkozen tot Franchisenemer van het jaar van McDonald’s in Nederland. Deze onderscheiding ontvangt hij van franchisegever McDonald’s Nederland vanwege zijn uitmuntende ondernemerschap het afgelopen jaar.

Veldt is al 23 jaar Franchisenemer en heeft zijn sporen binnen de franchiseorganisatie verdiend. Volgens de organisatie blijft hij steeds vernieuwen en heeft hij op alle fronten van 2022 een succes gemaakt, in een steeds maar veranderende markt met bekende uitdagingen op het gebied van personeel, supply chain en logistiek. Onverminderd wist hij de stabiliteit en kwaliteit hoog te houden in zijn tien restaurants.

Door standaard focus te leggen op een optimale gastervaring én een goed draaiende operations is hij er zelfs het afgelopen jaar in geslaags drie restaurants over te nemen, namelijk McDonald’s Nijverdal, McDonald’s Almelo Oost en Almelo Woonboulevard.

Robin Veldt startte zijn carrière als Franchisenemer in 1999 met het openen van zijn eerste restaurant in Barneveld. In 2013 volgden twee restaurants in Hengelo en een jaar later twee in Enschede. Inmiddels telt zijn organisatie in totaal tien restaurants verspreid over heel Overijssel. Daarnaast is Robin actief in diverse winkeliersverenigingen en zet hij zich dagelijks in om de omgeving van zijn restaurants schoon te houden, al dan niet in nauwe samenspraak met bijbehorende gemeentes. De onderscheiding Franchisenemer van het jaar wordt elk jaar uitgereikt.

 Bron: McDonald’s/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsSwijtink (McDonald’s) en Slootweg (Bidfood) in bestuur FSIN

Benoeming - Het FoodService Instituut Nederland (FSIN) heeft twee nieuwe bestuursleden benoemd in het bestuur. Het zijn Annemarie Swijtink van McDonald’s Nederland en Dick Slootweg van Bidfood. Zij vervangen de vertrokken bestuursleden Henri Froeling (Vital Food Group) en Freek van Beek (Lekkerland Nederland). Het bestuur onder leiding van voorzitter Walter Seib van HMSHost is nu weer voltallig.

Lees bericht
Naar een gezonder voedselaanbod, ook out-of-home

Congres - Wat is nodig om het voedselaanbod voor consumptie buitenshuis te verbeteren en hoe kan de Nationale Aanpak Productverbetering (NAPV) daaraan bijdragen? Tijdens de inspiratiesessie ‘NAPV voor out-of-home en kant-en-klaar’ op 28 november, boog een dertigtal praktijkdeskundigen zich samen met experts van het RIVM en het Voedingscentrum over dit vraagstuk.

Lees bericht
© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid