Ron Blaauw bezorgt voortaan koks aan huis


Voortaan zijn de chefs van Ron Gastrobar ook voor thuis te boeken

Boekingsplatform – Culinair ondernemer Ron Blaauw is een samenwerking gestart met CHEFSTBL.COM, het boekingsplatform voor professionele thuiskoks en cateraars. Door de samenwerking zijn de chefs van Ron Gastrobar nu ook voor thuis te boeken.

Ron Blaauw staat erom bekend om voorop te lopen bij innovaties in de gastronomische wereld, van dark kitchens, augmented reality tot 3D geprint “vlees”. Ook was hij een van de eerste chefs die begon met verkoop hotdogs en casual dinningconcepten. Nu zet hij in op home-dining. Blaauw: “Thuis dineren is een trend die zich de komende jaren nog verder zal ontwikkelen. We willen bij de mensen thuis de best mogelijke ervaring creëren”.

Ron Gastrobar

Het is nu mogelijk de Ron Gastrobar ervaring thuis te ervaren. Online kan voortaan een sterrenwaardig 5 gangendiner met bijpassende wijnen geboekt worden, dat thuis door de chefs van Ron Gastrobar wordt bereid en uitgeserveerd, compleet verzorgd met tafellinnen, servies, glaswerk, bediening en een schone keuken aan het einde van de avond.

Het boeken van een Ron Gastrobar chef voor thuis of op kantoor was al langer mogelijk via de cateringtak van Ron Blaauw. Maar door de samenwerking met CHEFSTBL.COM is dit proces nu volledig gedigitaliseerd. Volgens Bart Manders, oprichter van CHEFSTBL.COM, is digitalisering in de horeca belangrijker dan ooit, nu het zo moeilijk is om aan goed personeel te komen. “Je wil dat vakmensen alleen tijd besteden aan hetgeen waar ze zo goed in zijn: het verzorgen van gasten. En geen tijd verspillen aan administratieve handelingen rondom een boeking, dat moet technologie volledig automatiseren.”

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
Sligro Haarlem heropent dinsdag 6 september

Groothandel – Dinsdag 6 september wordt de volledig verbouwde Sligro-vestiging in Haarlem heropend. Angélique Schmeinck (24Kitchen), Kees Kiestra (directeur Sligro zelfbedieningsgroothandels en Marcel Wijnberger (nieuwe vestigingsdirecteur Sligro Haarlem) verrichten samen met enkele klanten de officiële openingshandeling.

Lees bericht
Opleiding Ron Blaauw erkend als SVH-brancheopleiding

Erkenning - Tijdens de officiële opening van Blaauw’s nieuwe restaurant Ron Gastrobar Indonesia Downtown, heeft het Ron Blaauw College het SVH-erkenningskeurmerk ontvangen voor de brancheopleiding SVH Keukenassistent. Het is de eerste opleiding, opgezet door en in het bedrijf zelf, die erkend is volgens de kwaliteitseisen van de SVH Erkenningsregeling Horecaopleidingen. Ron Blaauw is in maart 2018 met zijn college...

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid