Ron Blaauw bezorgt voortaan koks aan huis
Boekingsplatform – Culinair ondernemer Ron Blaauw is een samenwerking gestart met CHEFSTBL.COM, het boekingsplatform voor professionele thuiskoks en cateraars. Door de samenwerking zijn de chefs van Ron Gastrobar nu ook voor thuis te boeken.
Ron Blaauw staat erom bekend om voorop te lopen bij innovaties in de gastronomische wereld, van dark kitchens, augmented reality tot 3D geprint “vlees”. Ook was hij een van de eerste chefs die begon met verkoop hotdogs en casual dinningconcepten. Nu zet hij in op home-dining. Blaauw: “Thuis dineren is een trend die zich de komende jaren nog verder zal ontwikkelen. We willen bij de mensen thuis de best mogelijke ervaring creëren”.
Ron Gastrobar
Het is nu mogelijk de Ron Gastrobar ervaring thuis te ervaren. Online kan voortaan een sterrenwaardig 5 gangendiner met bijpassende wijnen geboekt worden, dat thuis door de chefs van Ron Gastrobar wordt bereid en uitgeserveerd, compleet verzorgd met tafellinnen, servies, glaswerk, bediening en een schone keuken aan het einde van de avond.
Het boeken van een Ron Gastrobar chef voor thuis of op kantoor was al langer mogelijk via de cateringtak van Ron Blaauw. Maar door de samenwerking met CHEFSTBL.COM is dit proces nu volledig gedigitaliseerd. Volgens Bart Manders, oprichter van CHEFSTBL.COM, is digitalisering in de horeca belangrijker dan ooit, nu het zo moeilijk is om aan goed personeel te komen. “Je wil dat vakmensen alleen tijd besteden aan hetgeen waar ze zo goed in zijn: het verzorgen van gasten. En geen tijd verspillen aan administratieve handelingen rondom een boeking, dat moet technologie volledig automatiseren.”
Bron: @FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Samenwerking Ron Gastrobar en GemaQ
Tankstation - Kriterion Studentenpomp in Amsterdam gaat vanaf 10 september diverse ‘ready to heat’ maaltijden leveren, die vers bereid zijn in de keuken van Ron Gastrobar. De Indonesische gerechten zijn in diverse variaties in 3-vaks boxen verkrijgbaar en kunnen in een paar minuten in de magnetron worden opgewarmd.
Lees berichtRedefine Meat zet definitieve stap naar retail
Supermarkt – Redefine Meat, dat bij de lancering in 2022 had aangekondigd een plant-based merk te zijn voor de foodservicesector, gaat toch grotere stappen zetten in de retail. Onlangs werd het product, de ‘flank steak’ en de verpakking gepresenteerd bij Ron’s Gastro-bar in Amsterdam.
Lees berichtCulinaire streamingsdienst Cheflix zoekt nieuw groeigeld
Crowdfunding - Cheflix, het platform waar je kan leren koken van chefs, is een crowdfunding gestart via CrowdAboutNow om de groei te versnellen. De steamingdienst biedt kookvideo’s aan waarmee producten en gerechten leert koken van topchefs zoals Ron Blaauw en Alain Caron. De financiering wordt gebruikt voor de doorontwikkeling van de app, meer kookvideo’s en onder andere live...
Lees berichtNieuwe kapitaalinjectie moet zorgen voor verdere groei Cheflix
Platform – De Netflix van sterrenchefs, Cheflix, heeft in een nieuwe kapitaalronde 1 miljoen euro opgehaald bij diverse investeerders. Onder de investeerders zijn de founders van scale-ups zoals Creative Fabrica en Studocu. Hoewel er ook interesse was van een groot mediaconcern uit de Verenigde Staten, hebben de founders van Cheflix, Thomas van Burg en Jeroen van den Brink, toch gekozen voor investeerders...
Lees berichtGastrobarconcept van Ron Blaauw straks ook aan zee
Formulenieuws – Ron Gastrobar krijgt een locatie aan zee. Vanaf 1 september is het horecaconcept van sterrenchef Ron Blaauw te vinden in Bloemendaal, als ‘Ron Gastrobar Bij de C’.
Lees berichtFriet met vegan 3D geprint zuurvlees wint NK Loaded Fries
Wedstrijd - Fries from the future is de naam van het winnende frietje van de Frietboutique op het NK Loaded Fries. Een klassiek frietje zuurvlees, maar niet met vlees van de koe, maar uit een 3D printer.
Lees bericht