Ron Blaauw lanceert op ‘Quitters Day’ Veganuary Box


Ron Blaauw introduceert een speciale vegetarische box op 'Quitters Day'

Thuisbezorging – Ron Blaauw serveert vanaf ‘Quitters Day’ een exclusieve vegan box in samenwerking met Thuisbezorgd.nl. De sterrenchef komt met zijn box op de tweede vrijdag van januari, omdat die wereldwijd gezien wordt als de dag waarop veel mensen weer afscheid nemen van hun goede voornemens voor het nieuwe jaar.

Speciaal voor alle vegan voornemens komt Ron Blaauw in samenwerking met Thuisbezorgd.nl met de Veganuary Box. Deze box is vanaf vrijdag te bestellen bij alle locaties van Ron Gastrobar Streetfood. De box bestaat uit een vegan menu voor twee personen met verrassende streetfood-gerechten.

Vegan Streetfood

Ron Blaauw introduceerde al eerder als één van de eerste koks in Nederland een 3D-geprinte biefstuk op de menukaart. Speciaal voor wie dit jaar begonnen is met vegan voornemens, lanceert de bekende chef nu samen met Thuisbezorgd.nl de Veganuary Box in zijn Ron Gastrobar Streetfood-locaties. Veganuary moedigt wereldwijd honderdduizenden mensen aan om het jaar te beginnen met een vegan voedingspatroon.

De Veganuary Box is verkrijgbaar via Thuisbezorgd.nl bij Ron Gastrobar Streetfood-locaties in Amsterdam, Delft en Rotterdam.

Bron: Ron Blaauw Gastrobar/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Thuisbezorgd.nl en Makro bieden restaurants inkoopkorting

Samenwerking - Thuisbezorgd.nl werkt samen met Makro om aan de aangesloten restaurants een unieke inkoopkorting bij de groothandel te bieden. Dat is maandag op de Horecava bekend gemaakt. Meer dan 13.000 restaurant partners van Thuisbezorgd.nl genieten direct na registratie van een korting tussen 3 en 5% bij alle 17 vestigingen van Makro in Nederland.

Lees bericht


‘Meer vegan bestellingen bij Thuisbezorgd’

Onderzoek – Maaltijdbestelsite Thuisbezorgd zag het aantal vegan bestellingen de afgelopen twee jaar met 25 procent groeien. Hoewel vegan op het totaal volume aan bestelde maaltijden nog beperkt is, spreekt Thuisbezorgd wel de verwachting uit dat vegan in 2023 definitief doorbreekt.

Lees bericht
© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid