Ron Blaauw zet augmented reality in bij bezorging voor persoonlijke boodschap


Voortaan zijn de chefs van Ron Gastrobar ook voor thuis te boeken

Bezorging – Chef-kok Ron Blaauw maakt gebruik van augmented reality om zijn gasten thuis een persoonlijke boodschap te geven. Bestellers van een van de Ron Gastrobar At Home-boxen worden na het scannen van een QR-code verrast door de sterrenkok die als hologram verschijnt en de mensen een fijne avond wenst.

Ron Blaauw is altijd op zoek naar nieuwe manieren om gasten thuis een extra belevenis mee te geven. Ook nu weer met de inzet van een hologram. Ron Blaauw: “Nu we onze gasten niet fysiek kunnen verwelkomen, zorgen we altijd dat onze At Home-boxen de gasten toch nog een geweldige ervaring bieden. Met deze nieuwe actie zien gasten thuis mij ineens verschijnen en bedank ik ze voor hun bestelling”.

Volgens oprichter Lennart Maas van het augmented reality bureau AR Technologies, is augmented reality in opkomst: “Wij zien die techniek steeds meer verschijnen bij webshops die het gebruiken om klanten hun producten live in hun kamer te laten projecteren, tot fysieke trainingen die nu worden omgezet naar augmented reality trainingen. Ook in hospitality. Wat Ron heeft gedaan is wederom uniek. Het geeft de gasten thuis zeker een out of the box ervaring mee”.

Eindejaarsshow

Op 30 december sluit Ron Gastrobar At Home samen met Selwyn Senator en Thuis Uit Eten het jaar af met een eindejaarshow. Vanaf 20.00 uur is dit live voor iedereen te volgen, met optredens van bekende artiesten en diverse mystery guests. Ook zijn er prijzen te winnen. Het programma wordt via de sociale mediakanalen van Ron Blaauw bekend gemaakt.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
Sligro Haarlem heropent dinsdag 6 september

Groothandel – Dinsdag 6 september wordt de volledig verbouwde Sligro-vestiging in Haarlem heropend. Angélique Schmeinck (24Kitchen), Kees Kiestra (directeur Sligro zelfbedieningsgroothandels en Marcel Wijnberger (nieuwe vestigingsdirecteur Sligro Haarlem) verrichten samen met enkele klanten de officiële openingshandeling.

Lees bericht

Ron Blaauw bezorgt voortaan koks aan huis

Boekingsplatform – Culinair ondernemer Ron Blaauw is een samenwerking gestart met CHEFSTBL.COM, het boekingsplatform voor professionele thuiskoks en cateraars. Door de samenwerking zijn de chefs van Ron Gastrobar nu ook voor thuis te boeken.

Lees bericht


ADAS groep zet augmented reality in voor horecaconcepten

Technologie - De ADAS groep in Deventer, bekend van onder andere Jasmin’s en The Hangar, start voor meerdere van haar horecaconcepten augmented reality projecten. Zo krijgen gasten van Stadshotel ‘tOer in Zutphen vanaf nu een persoonlijk welkom van de hotel manager die als hologram verschijnt.

Lees bericht

Coca-Cola brengt drankjes op de menukaart tot leven

Innovatie - Coca-Cola European Partners (CCEP) gaat drankjes op de menukaart tot leven brengen met augmented reality. Met ‘The Soda Experience’ voegt het bedrijf als eerste frisdrankproducent wereldwijd een AR beleving toe aan het serveren van drankjes in de horeca.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid