Rotterdam heeft tweede Spare Rib Express gekregen


Formulenieuws – Rotterdam heeft een tweede Spare Rib Express gekregen. De locatie aan het Jacob van Campenplein was zodanig uit het jasje gegroeid, dat een tweede locatie in Rotterdam Zuid aan de Berkenwoudestraat noodzakelijk werd.

Vorig jaar boekte het bezorgrestaurant aan het Jacob van Campenplein een groei van 18 procent, terwijl het jaar ervoor een plus van 15 procent viel te noteren. Door de toegenomen orderstroom was de servicegraad niet meer te garanderen en dreigde achteruitgang. Reden om een tweede vestiging te starten.

De tweede locatie ging deze maand open. Als de groei van de eerste locatie zich verder blijft door ontwikkelen groeit ook deze naar de 1 miljoen omzet. Eerder bereikte ook de locatie in Groningen deze mijlpaal. De franchiseondernemer die beide locaties runt in Rotterdam, en sinds 2014 bij de franchiseformule is aangesloten, overweegt nog een derde bezorgrestaurant te openen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Spare Rib Express wil burger met extra Vitamine B, ijzer en calcium

Formulenieuws – De vegetarische burgers verkopen goed bij Spare Rib Express. Het afzetaandeel van de vegetarische categorie bedraagt inmiddels al 7%.“Dat is beter dan verwacht”, aldus woordvoerder Spare Rib Express. De formule gaat hier nog meer op inzetten, bijvoorbeeld met een burger met extra Vitamine B, ijzer en calcium.

Lees bericht


Spare Rib Express Nijverdal opent succesvol in crisistijd

Formulenieuws – Spare Rib Express in Nijverdal opende op een raar moment; twee weken nadat de locatie openging, moesten de collega-horecabedrijven juist de deuren luiten. Voor ondernemer Bastiaan Brinkman niet direct aanleiding om zijn eigen zaak feestelijk te openen. Nu gaat hij dat alsnog doen, met een feestweek samen met zijn klanten, ook om de uitbreiding van zijn bezorggebied naar Raalte...

Lees bericht© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid