Rotterdam heeft tweede Spare Rib Express gekregen


Formulenieuws – Rotterdam heeft een tweede Spare Rib Express gekregen. De locatie aan het Jacob van Campenplein was zodanig uit het jasje gegroeid, dat een tweede locatie in Rotterdam Zuid aan de Berkenwoudestraat noodzakelijk werd.

Vorig jaar boekte het bezorgrestaurant aan het Jacob van Campenplein een groei van 18 procent, terwijl het jaar ervoor een plus van 15 procent viel te noteren. Door de toegenomen orderstroom was de servicegraad niet meer te garanderen en dreigde achteruitgang. Reden om een tweede vestiging te starten.

De tweede locatie ging deze maand open. Als de groei van de eerste locatie zich verder blijft door ontwikkelen groeit ook deze naar de 1 miljoen omzet. Eerder bereikte ook de locatie in Groningen deze mijlpaal. De franchiseondernemer die beide locaties runt in Rotterdam, en sinds 2014 bij de franchiseformule is aangesloten, overweegt nog een derde bezorgrestaurant te openen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Broers van der Wende openen tweede Spare Rib Express

Formulenieuws - Al maanden keken de broers uit naar de opening van hun tweede Spare Rib Express. Na Drachtsteden wilden zij een tweede locatie in Sliedrecht om hun gasten van een snelle bezorgmaaltijd te voorzien. Onlangs werd het bezorgrestaurant officieel geopend.

Lees bericht


Spare Rib To Go Doetinchem verdubbelt omzet

Formulenieuws - De foodserviceformule Spare Rib Express opende begin vorig jaar de tweede To Go locatie in Doetinchem. Dit tweede bezorgrestaurant is opgezet in samenwerking met de petrolformule Tinq en wist de omzet in het eerste jaar ten opzichte van de jaarbegroting te verdubbelen.

Lees bericht
© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid