Rotterdamse skyline bekijken vanaf rooftopterras bij Fontein


Horeca – Een visje eten van de grill met uitzicht op de Rotterdamse skyline. Bij Fontein kan dat deze zomer. Op de tiende etage van het voormalige Shell-gebouw hun je daar genieten van een vijfgangendiner, samengesteld door chef Ronald Koolmees.

Gasten die dineren op de tiende verdieping van het pand hebben ook een prachtig uitzicht op het Hofplein en de Coolsingel. Het terras kent een menukaart, die per week wisselt. Bij mooi weer wordt de mibrasa grill op het terras klaargezet en maakt chef Marcel Beijerling, bekend van De Viskantine, kleine gerechtjes. Het terras is vanaf vier uur open en reserveren is niet nodig.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Bufkes opent eerste Rooftopbar in Heerlen

Formulenieuws – Bufkes, het Bourgondische broodjesconcept van de Van Melik FoodGroep in Hoensbroek, heeft de eerste Rooftopbar geopend. Het terras op het dak van de Woonboulevard in Heerlen compenseert op een sfeervolle manier het aantal ingeleverde zitplaatsen in het restaurant beneden, als gevolg van de coronamaatregelen.

Lees bericht

Circulaire Circl moet nieuwe hotspot Amsterdamse Zuidas worden

Horeca - Circl, het nieuwste horecaconcept van Vermaat, moet de nieuwe hotspot van de Amsterdamse Zuidas worden. Het is niet alleen een locatie om te werken, te borrelen en te dineren, ‘de groene oase in een wereld van steen en glas’ moet ook zeven dagen in de week dé ontmoetingsplek zijn tussen het kantoorpersoneel en de buurtbewoners. Cicl, een initiatief...

Lees bericht© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid