Royal Cosun benoemt Chris Deen tot CEO Aviko


Benoeming - Royal Cosun is voornemens Chris Deen (52) met ingang van 15 januari 2020 te benoemen als CEO van Aviko en lid van de concerndirectie van Cosun. Deen heeft volgens Aviko een uitstekende staat van dienst in algemeen management in foodservice, voedingsingrediënten en retail.  Zo was Deen eerder CEO van Bakkersland en was hij daarvoor werkzaam in diverse posities binnen Sara Lee International, waaronder die van General Manager Food Service Iberia. Op dit moment is hij als directeur actief voor kruiden- en specerijenbedrijf Euroma. Als CEO Aviko wordt Deen lid van de concerndirectie van Cosun, die wordt voorgezeten door Albert Markusse. Deen volgt in zijn nieuwe functie Ton Christiaanse op, die de afgelopen 12 maanden tijdelijk de rol van CEO vervulde. Bron: @FoodClicks Benoeming - Royal Cosun is voornemens Chris Deen (52) met ingang van 15 januari 2020 te benoemen als CEO van Aviko en lid van de concerndirectie van Cosun. Deen heeft volgens Aviko een uitstekende staat van dienst in algemeen management in foodservice, voedingsingrediënten en retail.  Zo was Deen eerder CEO van Bakkersland en was hij daarvoor werkzaam in diverse posities binnen Sara Lee International, waaronder die van General Manager Food Service Iberia. Op dit moment is hij als directeur actief voor kruiden- en specerijenbedrijf Euroma. Als CEO Aviko wordt Deen lid van de concerndirectie van Cosun, die wordt voorgezeten door Albert Markusse. Deen volgt in zijn nieuwe functie Ton Christiaanse op, die de afgelopen 12 maanden tijdelijk de rol van CEO vervulde. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Aviko Cuijk voortaan verder als Frespo

Industrie - Sinds 11 september 2023 is Frespo eigenaar van de productieactiviteiten van Aviko in Cuijk. Onder de nieuwe naam zal Frespo hoogwaardige stoomverse en voorgekookte aardappelproducten blijven leveren voor de foodservice- en industriële markten in heel Europa.

Lees bericht

{if '1' == '1'}

Samenwerking voor duurzame en gezonde dranken gestart

Samenwerking – Op initiatief van het Protein Competence Centre (PCC) zijn de bedrijven Royal Cosun, AVEBE, The Coca-Cola Company, WFBR, NIZO, Van Hall Larenstein en Hanzehogeschool Groningen een publiek-private samenwerking begonnen om de complexe interactie tussen eiwitten en vezels van verschillende oorsprong te onderzoeken. Doel van de samenwerking is dranken te ontwikkelen met een hoge voedingswaarde.

Lees bericht

{if '2' == '1'}

Suiker Unie gaat energieneutraal produceren

Duurzaam - Cosun Solar Park Puttershoek wordt nog dit jaar gerealiseerd. Suiker Unie, onderdeel van Royal Cosun, geeft aan dat de duurzame energiecentrale ervoor zorgt dat haar specialiteitenfabriek in Puttershoek volledig energieneutraal wordt. Daarnaast wordt een deel van de groene stroom aan het net geleverd.

Lees bericht

{if '3' == '1'}

Aviko garandeert friet die 30 minuten knapperig blijft

Fastservice – Op de Horecava toonden alle frietleveranciers hun antwoord op de toename in het aantal bezorgingen. Aviko liet zelfs de vakbezoekers proeven hoe de friet na een paar minuten smaakte en geeft nu met de introductie van de SuperCrunch Fresh een garantie van 30 minuten. Het knapperig houden van de friet bij bezorging is een van de grootste problemen. Want of ...

Lees bericht
© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid