Rubin Hu opent zijn derde Kwalitaria in Zwolle


Formulenieuws - Het centrum van Zwolle is sinds vandaag een cafetaria en lunchroom rijker. In het centrum opent ondernemer Rubin Hu zijn derde cafetariazaak, een Kwalitaria Délifrance .

Na een vestiging in de wijken AA-Landen en Zwolle-Zuid, vestigt Hu zich nu met een Kwalitaria Délifrance ook in het centrum van de Hanzestad. ‘. We zien veel potentie in deze locatie,’ aldus Hu. De gloednieuwe vestiging bestaat uit twee verdiepingen en is gebouwd volgens het nieuwste Kwalitaria en Délifrance concept, met de kenmerkende groene details. ‘Het is een sfeervolle plek geworden, waar je met het hele gezin gezellig kunt zitten,’ aldus de ondernemer.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Tags: kwalitaria

Gerelateerd nieuws


Kwalitaria opent vestiging in Zeist

Fastservice – Midden in coronatijd een vestiging openen, de ondernemers Cau en Tuyen van Nguyen doen het. Woensdag 6 mei opende zij de deuren van Kwalitaria De Clomp in het gelijknamige winkelcentrum in Zeist. Vooralsnog alleen met afhalen en bezorgen, want het zitgedeelte is nog gesloten.

Lees bericht

Kwalitaria en Délifrance starten kaartenactie tegen eenzaamheid

Formulenieuws - Kwalitaria en Délifrance starten gezamenlijk een kaartenactie tegen eenzaamheid. Met deze actie hopen de fastservice- en broodformules wat positiviteit te brengen in deze moeilijke tijd. Bovendien blijken Nederlanders zich volgens de vandaag gepresenteerde CBS-cijfers sowieso al eenzaam te voelen.

Lees berichtKwalitaria lanceert drie nieuwe burgers en een veganburger

Formulenieuws - Cafetariaketen Kwalitaria zet drie nieuwe burgers op de menukaart, te weten The Queen met malse kip en krokante uienringen, The French Delight met MRIJ-rundvlees en romige brie en de Italian Tomeato met een vegetarische burger gemaakt van tomaat. Inspelend op de Nationale Week Zonder Vlees worden de bestaande burgers in die week ook in een vegetarische variant aangeboden.

Lees bericht

Directie FFC neemt belang in eigen bedrijf

Fastservice - De directieleden van FFC hebben een belang genomen in de eigen organisatie. Gelijktijdig is een aantal organisatiewijzigingen doorgevoerd. Zo zal Joep Leemans de rol van Algemeen Directeur op zich nemen in de nieuwe directie. Martijn Boone wordt Marketing & Sales Directeur en Leonardo Hopstaken krijgt de functie van Directeur Finance, HR en Legal. Rogier Janssen, die al enige maanden...

Lees bericht© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid