Rubin Hu opent zijn derde Kwalitaria in Zwolle


Formulenieuws - Het centrum van Zwolle is sinds vandaag een cafetaria en lunchroom rijker. In het centrum opent ondernemer Rubin Hu zijn derde cafetariazaak, een Kwalitaria Délifrance .

Na een vestiging in de wijken AA-Landen en Zwolle-Zuid, vestigt Hu zich nu met een Kwalitaria Délifrance ook in het centrum van de Hanzestad. ‘. We zien veel potentie in deze locatie,’ aldus Hu. De gloednieuwe vestiging bestaat uit twee verdiepingen en is gebouwd volgens het nieuwste Kwalitaria en Délifrance concept, met de kenmerkende groene details. ‘Het is een sfeervolle plek geworden, waar je met het hele gezin gezellig kunt zitten,’ aldus de ondernemer.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Tags: kwalitaria

Gerelateerd nieuws

50.000 euro voor Kinderen van de Voedselbank van Kwalitaria

Schenking – Met haar kindermenu maakt cafetariaformule Kwalitaria niet alleen kinderen bij Kwalitaria blij, maar ook kinderen die in armoede leven. Van elk verkocht kindermenu gaat er namelijk ook een donatie naar Stichting Kinderen van de Voedselbank. Zo kon het dat de 130 Kwalitaria ondernemers 50.000 euro konden overhandigen aan de stichting, die zich inzet tegen de maatschappelijke gevolgen van kinderarmoede in Nederland.

Lees bericht


Jonge ondernemer opent Kwalitaria Beren in Groningen

Formulenieuws – Voor de jonge ondernemer Sije Veenstra (26) is zijn droom, een eigen cafetaria, uitgekomen. Woensdag opende hij de deuren van Kwalitaria Beren in Groningen. Na een grote verbouwing staan hij met zijn team klaar om alle buurtbewoners te bedienen.

Lees bericht

‘Viswinkel’ in Dokkum wordt Kwalitaria De Leckerbeck

Formulenieuws – Winkel De Leckerbeck is al lange tijd een begrip in de Friese plaats, maar na 15 jaar hielden de bestaande ondernemers ermee op. Het ondernemersechtpaar Gerard en Marijke Dijkstra zag mogelijkheden en vormde de zaak om naar een Kwalitaria en breidde het assortiment uit met onder andere burgers, maaltijden en belegde broodjes.

Lees bericht

Antonio Stroes verkoopt deel Kwalitaria aan Antea

Formulenieuws – Antonio Stroes, oprichter en aandeelhouder van cafetariaformule Kwalitaria, heeft een deel van zijn aandelen verkocht aan investeringsmaatschappij Antea. Hiermee gaat het cafetariabedrijf een volgende fase in, die zich richt op overnames en ook gericht is op de zakelijke markt.

Lees berichtKwalitaria sluit 2021 af met 2 nieuwe vestigingen

Formulenieuws –Op de valreep van 2021 opent cafetariaformule Kwalitaria nog twee nieuwe winkels. Met de nieuwe vestigingen in Apeldoorn en Utrecht komt de teller op tien nieuw geopende locaties in het afgelopen jaar te staan. Maar ook voor volgend jaar blijft de formule groeiambities houden.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid