’s Werelds eerste plant-based Burger King opent in Keulen


’s Werelds eerste plant-based Burger King in Keulen / Foto bij: De Vegetarische Slager

Buitenland - ‘s Werelds eerste plant-based Burger King-restaurant is geopend in Duitsland. De vestiging in Keulen heeft een volledig plantaardig assortiment dat in samenwerking met de Unilever-merken De Vegetarische Slager, Ben & Jerry’s en Hellmans is ingevuld.

De locatie zal ook worden ingezet als proeftuin voor verschillende plantaardige aanbieders van innovatieve producten. Zij kunnen op deze locatie hun producten in de praktijk testen. Een van die producten is de Plant-based Long Chicken Patty, die voor het eerst in Duitsland verschijnt.

De locatie is ook een soort ontmoetingsplek voor verschillende managementleden van de Burger King-organisatie. Burger King werkt samen met de Vegetarische Slager en wil op het gebied van plantaardige voeding een grotere rol spelen.

Sinds september 2020 heeft de hamburgerketen de plant based variant van de klassiek Whopper in het assortiment opgenomen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws




De Vegetarische Slager introduceert de Cordon Blij

Introductie – Ter gelegenheid van de Nationale Week Zonder Vlees en Zuivel introduceert De Vegetarische Slager een vegan variant op de cordon bleu. De Cordon Blij biedt de bekende gelaagdheid van een knapperige buitenkant en een romige kern van vegan ham en plantaardige kaas.

Lees bericht



Tomra introduceert de ‘slimme prullenbak’ SmartBin

Introductie – Emballagefabrikant Tomra en Tikkie introduceren op de Horecava de SmartBin. Bij deze ‘slimme prullenbak’ kunnen gasten van horeca- en fastfoodketens zelf hun herbruikbare bekers inleveren en het betaalde statiegeld via een Tikkie QR-code direct op hun rekening laten storten.

Lees bericht

Unilever pakt 43.000 pakketten in voor voedselbank

Actie – Drie dagen lang zijn 570 medewerkers van Unilever vrijwillig bezig met het inpakken van voedselpakketten voor de voedselbank. Op maandag 4, dinsdag 5 en donderdag 7 december pakken zij in Rotterdam Ahoy 43.000 dozen in. De actie wordt mogelijk gemaakt dankzij de hulp van partners Ahoy, NIBC, Upfield, Riedel, Dr. Oetker, Mars en Bidfood.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid