’s Werelds eerste plant-based Burger King opent in Keulen


’s Werelds eerste plant-based Burger King in Keulen / Foto bij: De Vegetarische Slager

Buitenland - ‘s Werelds eerste plant-based Burger King-restaurant is geopend in Duitsland. De vestiging in Keulen heeft een volledig plantaardig assortiment dat in samenwerking met de Unilever-merken De Vegetarische Slager, Ben & Jerry’s en Hellmans is ingevuld.

De locatie zal ook worden ingezet als proeftuin voor verschillende plantaardige aanbieders van innovatieve producten. Zij kunnen op deze locatie hun producten in de praktijk testen. Een van die producten is de Plant-based Long Chicken Patty, die voor het eerst in Duitsland verschijnt.

De locatie is ook een soort ontmoetingsplek voor verschillende managementleden van de Burger King-organisatie. Burger King werkt samen met de Vegetarische Slager en wil op het gebied van plantaardige voeding een grotere rol spelen.

Sinds september 2020 heeft de hamburgerketen de plant based variant van de klassiek Whopper in het assortiment opgenomen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsNederlanders eten de meeste vleesvervangers van alle Europeanen

Analyse – Nederlanders zijn koploper als het gaat om het eten van vleesvervangers en bovendien geven zij ook nog eens het meeste geld uit aan diverse plantaardige varianten. Want niet alleen wordt gekeken naar vleesvarianten, ook de verkoop van plantaardige kaas is in Nederland in twee jaar tijd gegroeid met 400% .

Lees bericht

Burger King komt met ‘voordring app’

Formulenieuws - Als eerste fastserviceketen in Nederland introduceert Burger King een app waarmee je als gast zelf kunt bestellen. Met de app kies je het restaurant, plaats je de bestelling, betaal je via iDeal en laat je weten dat je er bent om je bestelling mee te nemen. Omdat je op die manier met niemand rekening hoeft te houden krijgt...

Lees berichtPrevicus helpt Sligro-klanten met juiste WOZ-waarde

Diensten - Veel ondernemers en particulieren betalen te veel belasting, omdat de WOZ-waarde van hun pand(en) te hoog is vastgesteld. Sligro gaat daar samen met Previcus Vastgoed wat aan doen. Ondernemers die twijfelen over de juistheid van hun aanslag kunnen met de adviesdienst samen optrekken en bezwaar aan tekenen.

Lees bericht
© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid