Saladebar Albert Heijn voortaan in 100 winkels


Formulenieuws - Na een succesvolle pilot in meerdere winkels rolt Albert Heijn het concept Saladebar uit naar 100 winkels. Bij deze locties zitten ook AH to go’s. De Saladebar is onderdeel van de versafdeling, waar vers, gezond en gemak voor de klant centraal staan.

De Saladebar is ontwikkeld in samenwerking met Foodmaker. Klanten kunnen in de Saladebar zelf verse salades samenstellen. Het concept maakt onderdeel uit van de nieuwste Albert Heijn-formule, met veel ruimte voor vers en gemak. In deze nieuwe winkels is aandacht voor verse fruitsappen, broodjes, pasta’s, salades en sushi. Ook groente- en fruitproducten, verspakketten en gekoelde fruitsalades krijgen in deze winkels meer aandacht.

Zelf samenstellen

De Saladebar is een flexibel meubel en te vinden op de versafdeling. De salades zijn 100% natuurlijk, zonder kunstmatige conserveringsmiddelen. Het samenstellen van de salade begint met een van de zes gemixte salades. Te denken valt aan een pastasalade, quinoasalade, een salade niçoise of een koolsalade. Er is daarnaast keuze uit 4 toppings, zoals bijvoorbeeld hummus, falafel, witte bonen met tomaatjes en gerookte kip en 2 dressings, zoals honingmosterd en basilicum en een zadenmix. Alle variaties worden elke vier weken aangepast en afgestemd op het seizoen. Zodra de Saladebar aanslaat op de nieuwe locaties, wordt gekeken naar verdere uitbreiding.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Albert Heijn en KNVB organiseren schoolvoetbalfinale

Leisure - Op vrijdag 17 juni komen er 300 jongens en meisjes uit heel Nederland naar de KNVB Campus in Zeist voor de finales van het KNVB Schoolvoetbaltoernooi. Albert Heijn zorgt als partner van de KNVB en supporter van voetballend Nederland tijdens alle wedstrijden voor vers fruit als tussendoortje in de rust.

Lees bericht


AH gaat ‘persoonsgerichte maaltijden’ leveren

Formulenieuws  - Albert Heijn start een nieuwe maaltijdservice. Binnenkort verschijnen de eerste bezorgbusjes in het straatbeeld met de tekst ‘Maaltijd Thuis. Met aandacht bereid, met liefde gebracht.’ Het gaat om ‘persoonsgerichte’ maaltijden voor mensen die wel wat hulp kunnen gebruiken in de keuken, of op zoek zijn naar gemak, aldus AH.

Lees bericht

AH gaat meer werk maken van gezonde voeding

Formulenieuws – Meer gezonde producten bij de kassa, een apart schap met gezondere tussendoortjes in de winkel en opname van de sportvoeding van de merken Body & Fit en Barebells. Albert Heijn wil meer werk maken van een gezondere leefstijl en past daarom een aantal zaken vanaf maandag aan.

Lees bericht‘Beter Eten Festival laat zien waar nu AH staat’

Festival – Albert Heijn organiseerde vrijdag 29 en zaterdag 30 april het eerste Beter Eten Festival in Expo Haarlemmermeer. Ruim 13.000 betalende bezoekers brachten een bezoek aan het festival. AH wilde met het event laten zien dat gezond eten nu al toegankelijker en beschikbaar is. CEO Marit van Egmond van AH daarover: “Maar om het eten echt gezond te maken hebben we nog een...

Lees bericht
© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid