Saladebar Albert Heijn voortaan in 100 winkels


Formulenieuws - Na een succesvolle pilot in meerdere winkels rolt Albert Heijn het concept Saladebar uit naar 100 winkels. Bij deze locties zitten ook AH to go’s. De Saladebar is onderdeel van de versafdeling, waar vers, gezond en gemak voor de klant centraal staan.

De Saladebar is ontwikkeld in samenwerking met Foodmaker. Klanten kunnen in de Saladebar zelf verse salades samenstellen. Het concept maakt onderdeel uit van de nieuwste Albert Heijn-formule, met veel ruimte voor vers en gemak. In deze nieuwe winkels is aandacht voor verse fruitsappen, broodjes, pasta’s, salades en sushi. Ook groente- en fruitproducten, verspakketten en gekoelde fruitsalades krijgen in deze winkels meer aandacht.

Zelf samenstellen

De Saladebar is een flexibel meubel en te vinden op de versafdeling. De salades zijn 100% natuurlijk, zonder kunstmatige conserveringsmiddelen. Het samenstellen van de salade begint met een van de zes gemixte salades. Te denken valt aan een pastasalade, quinoasalade, een salade niçoise of een koolsalade. Er is daarnaast keuze uit 4 toppings, zoals bijvoorbeeld hummus, falafel, witte bonen met tomaatjes en gerookte kip en 2 dressings, zoals honingmosterd en basilicum en een zadenmix. Alle variaties worden elke vier weken aangepast en afgestemd op het seizoen. Zodra de Saladebar aanslaat op de nieuwe locaties, wordt gekeken naar verdere uitbreiding.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Redefine Meat voortaan ook bij AH online en Crisp

Plantaardig - Redefine Meat is voortaan toch voor thuis te bestellen via Albert Heijn online en Crisp. Aanvankelijk richtte het merk voor plantaardige vleesproducten zich volledig op foodservicebedrijven. Het gaat om zes plantaardige vleesproducten, waaronder Redefine Rundergehakt, Premium Burger, Lamskebab, Bratwurst, Pulled Pork en Pulled Beef.

Lees berichtTimo Hoogeboom (ex-HAK) gekozen tot FoodManager van het Jaar

Verkiezing - Op het Nationaal Food Congres is Timo Hoogeboom, voormalig ceo van Hak, uitgeroepen tot FoodManager van het Jaar. Hoogeboom komt de titel volgens de jury toe vanwege de manier waarop hij Hak transformeerde van traditionele conservenfabrikant tot een modern foodbedrijf dat een voortrekkersrol speelt in de transitie naar een eetpatroon met minder of geen vlees en daarbij ook...

Lees berichtBelgische editie van ‘Nederlandse Week Zonder Vlees’ van start

Actie - Stichting Nationale Week Zonder Vlees van Isabel Boerdam start  maandag de eerste ‘Week Zonder Vlees-campagne’ in België.  België is het eerste land waar de in Nederland campagne naartoe gaat als onderdeel van haar Europese uitrol. Gesteund door de Europese Unie gaat de Week Zonder Vlees de komende jaren naar Denemarken (2024), Duitsland (2024), Spanje (2025) en Oostenrijk (2026). De ambitie is om...

Lees bericht

Met Compass verdwijnen ook de AH to go’s bij hogeschool Saxion

Schoolcatering –Compass Group  wordt per 1 januari volgend jaar de nieuwe cateraar van hogeschool Saxion op de locaties Enschede, Deventer en Apeldoorn. Hierdoor sluiten ook de twee aanwezige AH to go’s op de locaties Enschede en Deventer, die door de vorige cateraar Appèl werden geëxploiteerd. De locaties worden nu omgebouwd naar SPAR University.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid