Salomon Foodworld wil bijdrage leveren aan succesvolle heropening


Heropening - Salomon Foodworld wil horecaondernemers helpen met een goede opstart van de horeca-activiteiten en komt met tips, checklists, feiten en inspiratievolle ideeën die gratis te downloaden zijn.  Met de hartenkreet ‘Eindelijk weer gastheer’ wil het bedrijf laten zien, ook aan de sectoren die nu nog gesloten zijn, zoals de hotels, hoe een vloeiende start onder de nieuwe voorwaarden mogelijk is.

Salomon Foodworld zet de  belangrijkste aspecten en tips op een rij voor de horecaondernemers en wil op die manier de bedrijven stap voor stap meenemen naar een nieuwe situatie. Eentje waar gelet moet worden op een aantal basisvoorwaarden, zoals hygiëne , equipment, vergunningen, personeel en voldoende voorraad. De checklist in de folder biedt voor die aspecten een handige tool, omdat het alle punten toont waarmee iedereen vooraf rekening moet houden. Daarnaast is ook van belang dat de verkregen ruimte door de versoepelingen buiten optimaal wordt ingevuld met een juist productaanbod. Ook daarin worden de ondernemers ondersteund met praktische tips

Ideeën

Salomon schat in dat ondernemers vooral in het begin het lastig vinden om alles op een goede manier te managen. Vragen die daarbij naar voren komen zijn: hoe kan ik de gerechten op mijn menukaart  flexibel invullen, mijn kosten in de hand houden en toch een attractief aanbod presenteren? Om die reden komt Salomon met oplossingen en product ideeën, die gemakkelijk zijn te verwerken en die gasten toch verrassen. Bovendien worden de producten voorzien van rekenvoorbeelden zodat de marges inzichtelijk worden.

 De 11-pagina’s tellende folder is hier gratis te downloaden.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

FSIN verwacht herstel horeca mits economische crisis uitblijft

Analyse  – Eten en drinken buiten de deur gaat na de coronacrisis in Nederland voor een groot deel van de horeca een inhaalslag maken, tenzij  zich een economische crisis zich aandient. Het gebrek aan uitjes van de afgelopen tijd zorgt er voor dat consumenten meer gaan uitgeven aan eten en drinken buiten de deur.

Lees bericht


Sneltest voor uit eten is onbespreekbaar voor KHN

Horeca – Dat de mogelijke versoepelingen bij de horeca alleen mogelijk zijn als uit eten gaan voorafgegaan wordt met een sneltest, kan rekenen op forse kritiek vanuit de horecaondernemers. Volgens Koninklijke Horeca Nederland (KHN) vinden horecaondernemers deze extra barrière onbespreekbaar.

Lees bericht

Horeca maakt zich op voor opening terrassen

Heropening – Overal in het land waren horecaondernemers afgelopen weekend bezig met het inrichten van de buitenterrassen. En net als bij de heropening vorig jaar hadden vrijwel alle gemeenten toegestaan dat er, in goed overleg, extra ruimte mocht worden ingezet.

Lees bericht

Registratieplicht zorgt voor 15% minder horecabezoek

Onderzoek – Zo’n 15 procent van de Nederlanders zal bij heropening van de terrassen deze toch vermijden vanwege de contactformulieren. Ongewenst contact opnemen na het horecabezoek zou de belangrijkste reden zijn om de formulieren niet in te willen vullen. Dit blijkt uit een enquête van VPNGids.nl naar privacy bij contactformulieren.

Lees bericht


Sligro komt met herstartcampagne voor de horeca

Groothandel – Nu op 28 april de terrassen weer open mogen en er meer ruimte komt voor de horecabedrijven, komt groothandel Sligro met een herstartcampagne. De groothandel uit Veghel wil met de campagne ‘Voor elkaar, met elkaar’ op een hartverwarmende manier de Nederlandse horeca laten weten dat van de herstart er samen een groot succes van gaan maken.

Lees bericht

‘Ondanks slechte coronacijfers, toch versoepelingen’

Coronamaatregelen - Geen gok, maar wel een besluit met risico’s. Dat is de kern van de versoepelingen zoals die door het kabinet vanavond bekend zijn gemaakt. Want terwijl de coronacijfers vandaag niet gunstig zijn qua ziekenhuis- en ic-opnames, ziet het kabinet toch voldoende lichtpuntjes om enkele maatregelen te versoepelen.

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid