Samenwerking Douwe Egberts met BP en FC Utrecht


Samenwerking – Douwe Egberts Professional gaat de komende jaren intensief samenwerken met BP voor de tankstations en met voetbalclub FC Utrecht in een maatschappelijke traject. De samenwerkingsovereenkomsten daarvoor zijn vandaag op de Horecava getekend. BP en Douwe Egberts werkten al samen voor het aanbod van koffie- en theeproducten op het schap voor thuisgebruik, maar voegen daar nu D.E Ice Coffee aan toe. Met de keuze wil BP meer inspelen op de sterk groeiende vraag naar ice coffee. D.E Ice Coffee komt in twee varianten: D.E Ice Macchiato en D.E Ice Cappuccino. Hart voor elkaar Daarnaast gaat de Utrechtse koffiebrander onder het motto ‘Hart voor elkaar’ samenwerken met voetbalclub FC Utrecht. Beide willen zich actief gaan inzetten voor een gezond en gelukkig Utrecht. Daarbij richt de club zich vooral op een gezonde leefstijl bij kinderen en het tegengaan van eenzaamheid onder ouderen. FC Utrecht werkt daarvoor samen met diverse partners: gemeenten, provincie en het regionale bedrijfsleven. Commercieel Directeur FC Utrecht Joost Broerse ““Wij zijn verheugd dat een bedrijf als JDE Professional wil investeren in dit maatschappelijk programma van FC Utrecht. Er wordt onder meer een samenwerking aangegaan op het gebied van het vitaler maken van de regio Utrecht en het tegen gaan van eenzaamheid onder ouderen. Bovendien zal JDE bij thuiswedstrijden aanwezig zijn in onze Provincie Lounge, waar maatschappelijke thema’s uit de regio besproken worden.” Bron: @FoodClicks Samenwerking – Douwe Egberts Professional gaat de komende jaren intensief samenwerken met BP voor de tankstations en met voetbalclub FC Utrecht in een maatschappelijke traject. De samenwerkingsovereenkomsten daarvoor zijn vandaag op de Horecava getekend. BP en Douwe Egberts werkten al samen voor het aanbod van koffie- en theeproducten op het schap voor thuisgebruik, maar voegen daar nu D.E Ice Coffee aan toe. Met de keuze wil BP meer inspelen op de sterk groeiende vraag naar ice coffee. D.E Ice Coffee komt in twee varianten: D.E Ice Macchiato en D.E Ice Cappuccino. Hart voor elkaar Daarnaast gaat de Utrechtse koffiebrander onder het motto ‘Hart voor elkaar’ samenwerken met voetbalclub FC Utrecht. Beide willen zich actief gaan inzetten voor een gezond en gelukkig Utrecht. Daarbij richt de club zich vooral op een gezonde leefstijl bij kinderen en het tegengaan van eenzaamheid onder ouderen. FC Utrecht werkt daarvoor samen met diverse partners: gemeenten, provincie en het regionale bedrijfsleven. Commercieel Directeur FC Utrecht Joost Broerse ““Wij zijn verheugd dat een bedrijf als JDE Professional wil investeren in dit maatschappelijk programma van FC Utrecht. Er wordt onder meer een samenwerking aangegaan op het gebied van het vitaler maken van de regio Utrecht en het tegen gaan van eenzaamheid onder ouderen. Bovendien zal JDE bij thuiswedstrijden aanwezig zijn in onze Provincie Lounge, waar maatschappelijke thema’s uit de regio besproken worden.” Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Geen tabaksverkoop op Schiermonnikoog na 1 juli

Tabak - Als per 1 juli de tabakswet van kracht gaat en supermarkten mogen geen tabakswaren meer verkopen, kunnen inwoners van Schiermonnikoog geen tabak meer krijgen. Het enige alternatief na de supermarkt is een bp-tankstation op het eiland, maar die heeft geen shop.

Lees bericht


Veiling tankstations brengt bijna 300 miljoen euro op

Petrol – Woensdag werden de huurrechten van 27 tankstationlocaties langs de Nederlandse rijkswegen geveild door de overheid. De huurrechten werden voor bijna 300 miljoen geveild (289.198.501 euro). Zes locaties veranderden van eigenaar. Zeventien locaties werden voor het eerst geveild en tien locaties zijn al eens eerder geveild (of vallen niet onder de overgangsbepalingen van de Wet). De overheid zelf hield aan de veiling 117,8 miljoen...

Lees bericht

BP en AH openen honderdste gezamenlijke locatie

Petrol - BP en Albert Heijn openen vandaag bij tankstation De Kooi in Alkmaar aan de A9 het honderdste tankstation met een AH to go. De uitrol van Albert Heijn to go op BP-tankstations in Nederland startte in september 2021 bij BP Vliete aan de A58 bij Krabbendijke (Zeeland), nu anderhalf jaar later staat de teller op honderd vestigingen.

Lees bericht



Broodjesbox opent eerste rijksweglocatie

Petrol – Het Broodjesbox-concept van Jan Knol en Ruud Sievers heeft de eerste locatie geopend aan de snelweg. Het tankstation waarin het shopconcept is gevestigd ligt aan de A32 zuidzijde Shell Dorpshellen, tussen Heerenveen en Wolvega.

Lees bericht

Eerste LEON langs de snelweg opent bij TEXACO Honswijck

Petrol – TEXACO Honswijck langs de A1 bij Muiden krijgt de eerste LEON-winkel van Nederland langs de snelweg. De stationslocatie is recent bij de veiling in handen gekomen van EG Retail (Netherlands) BV, onderdeel van EG Group, die sinds dit jaar eigenaar is van de Engelse gezonde fastfoodformule.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid