Samenwerking Frisdrank.com en Thuisbezorgd.nl


Samenwerking – Het onlangs opgerichte bedrijf Frisdrank.com heeft een samenwerking gesloten met Thuisbezorgd.nl als leverancier op de Partner Webshop. Het betekent dat de startup frisdranken gaat aanbieden aan de partner restaurants van Thuisbezorgd.nl via het eigen inkoopplatform.

De samenwerking is een enorme stap in de ontwikkeling van het business-to-business platform Frisdrank.com. Het bedrijf werd begin december vorig jaar opgericht door de initiatiefnemers en eigenaren Maurice Konings en Pepijn Berendsen. Beiden willen met hun online platform de verbindende factor zijn tussen de klant en leverancier en de markt voor frisdranken vernieuwen.

Met de Partner Webshop zet Thuisbezorgd.nl een belangrijke stap in de service die wordt aangeboden aan de partners. De Partner Webshop is een inkoopplatform waar partnerrestaurants alles kunnen bestellen wat ze nodig hebben. Het platform bezorgt gratis een breed assortiment bij de voordeur van het restaurant.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Thuisbezorgd reikt awards uit aan beste bezorgrestaurants

Verkiezing - Thuisbezorgd.nl reikt jaarlijks de awards uit voor de beste bezorgrestaurants van Nederland. Burgers & Frites uit Rotterdam kwam net als vorig jaar als winnaar uit de bus en ontving de titel: Beste bezorgrestaurant van Nederland. Het was de tiende keer dat de awards werden uitgereikt.

Lees bericht


Thuisbezorgd.nl verlengt sponsorship met UEFA

Sponsoring - Het moederbedrijf van Thuisbezorgd.nl, Just Eat Takeaway.com, verlengt haar partnership met de UEFA Champions League, UEFA Europa League en UEFA Europa Conference League tot 2027, waarmee het totale aantal UEFA-competities dat het bedrijf ondersteunt op 11 komt.

Lees bericht




Thuisbezorgd komt met afbreekbare verpakking met zeewier

Bezorgdienst – Bezorgplatform Thuisbezorgd.nl gaat de biologisch afbreekbare verpakkingen van Notpla exclusief voor de Nederlandse restaurants aanbieden. De afhaal- en bezorgverpakkingen bestaan uit karton dat gecoat is met zeewier. De dozen zijn biologisch afbreekbaar binnen vier weken en daarmee een goed alternatief voor single-use plastics.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid