Samenwerking Frisdrank.com en Thuisbezorgd.nl


Samenwerking – Het onlangs opgerichte bedrijf Frisdrank.com heeft een samenwerking gesloten met Thuisbezorgd.nl als leverancier op de Partner Webshop. Het betekent dat de startup frisdranken gaat aanbieden aan de partner restaurants van Thuisbezorgd.nl via het eigen inkoopplatform.

De samenwerking is een enorme stap in de ontwikkeling van het business-to-business platform Frisdrank.com. Het bedrijf werd begin december vorig jaar opgericht door de initiatiefnemers en eigenaren Maurice Konings en Pepijn Berendsen. Beiden willen met hun online platform de verbindende factor zijn tussen de klant en leverancier en de markt voor frisdranken vernieuwen.

Met de Partner Webshop zet Thuisbezorgd.nl een belangrijke stap in de service die wordt aangeboden aan de partners. De Partner Webshop is een inkoopplatform waar partnerrestaurants alles kunnen bestellen wat ze nodig hebben. Het platform bezorgt gratis een breed assortiment bij de voordeur van het restaurant.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
Willie Wartaal lanceert eigen Fat Phill’s hamburger met Pockies-boxershort

Actie - Rapper Willie Wartaal lanceert in samenwerking met modemerk Pockies en restaurant Fat Phill’s de ‘burger with a side of boxers’. Wie de burger van de artiest via Thuisbezorgd bestelt, krijgt bij het afrekenen de keuze om een schone boxer als bijgerecht te bestellen. “Dit is nog nooit gedaan, een boxer werd nog nooit zo snel bezorgd,” aldus...

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid