Schiphol Airport krijgt tweede Health Food Wall


Tweede locatie van Health Food Wall op Schiphol is te vinden in het onbemande shopconcept Gate 24/7

Luchthaven - Health Food Wall opent 5 mei twee Intelligent Fridges in het onbemande shopconcept Gate 24/7 op Schiphol Airport. Health Food Wall had al sinds 2019 een locatie in de centrale hal van Schiphol Plaza maar krijgt daar nu een locatie bij.

Anouk Snelders, founder van Health Food Wall, is blij dat zij het haar tweede Health Food Wall op de luchthaven haar impact kan uitbreiden. “Met onze Intelligent Fridges kunnen reizigers en werknemers van Schiphol gemakkelijk een voedzame en smakelijke maaltijd of snack meenemen, zonder concessies te doen aan smaak of kwaliteit.”

100% plantaardig

Sinds 2022 biedt Health Food Wall een 100% plantaardig assortiment aan. Carla Laurs- Hoogvorst, retail manager Royal Schiphol Group: “Door het toevoegen van de twee Intelligent Fridges van Health Food Wall breiden we de gezonde en duurzame keuzes voor bezoekers van Schiphol Plaza steeds verder uit. Bij de self service automaten van Gate 24/7 kunnen reizigers dag en nacht terecht voor verzorgingsproducten, elektronica, last minute reisbenodigdheden en vanaf nu dus ook voor een gezonde maaltijd of snack. Een hele mooie toevoeging aan het huidige assortiment.”

De inhoud van de Fridges worden door slim gebruik van data geoptimaliseerd. Producten die aangeboden worden zijn bijvoorbeeld wraps, sandwiches, snacks, maaltijden en dranken. Schermen naast de Fridges communiceren het menu en de prijzen. Gasten kunnen de Fridges gebruiken door middel van bankpas, of via de gratis te downloaden app van Health Food Wall.

Health Food Wall maakte afgelopen jaar een forse groei door in verschillende segmenten. Vooral in de zorg nam het aantal vendingautomaten toe. Maar ook luchthaven andere high traffic locaties passen in de strategische groei van Health Food Wall.

Bron: Health Food Wall/@FoodClicks

Gate 24/7 is 24 uur toegankelijk voor reizigers en medewerkers van Schiphol
Automaten worden met data aangestuurd in aanbod
Carla Laurs-Hoogvorst van Schiphol Group wil meer gezonde en duurzame voeding aanbieden op luchthaven

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Schiphol Airport Retail stopt met verkoop plastic flesjes

Luchthaven - De winkels van Schiphol Airport Retail (SAR) stoppen met de verkoop van plastic wegwerpwaterflessen. SAR gaat samenwerken met hervulbare flesjes van Dopper. Volgens een bericht op nu.nl voorkomt de retailer jaarlijks daarmee het weggooien van 750.000 plastic flesjes op de luchthaven.

Lees bericht


EuroParcs opent onbemande shops op vakantieparken

Vakantieparken – EuroParcs gaat tot het einde van dit jaar in totaal tien onbemande parkshops openen op vakantieparken verspreid over Nederland. Bezoekers kunnen in de winkels de belangrijkste dagelijkse boodschappen halen en bij een zelfscankassa afrekenen.

Lees bericht

Coco & Sebas neemt zestien Leonidas-locaties over

Overname - Het Brabantse premium chocolademerk Coco & Sebas heeft overeenstemming bereikt met de curator van Handelsonderneming Min B.V. over de doorstart van het grootste deel van de door haar geëxploiteerde Leonidas-winkels en de distributieactiviteiten in Roosendaal.

Lees bericht

HMSHost opent vernieuwde La Place Express op Schiphol Plaza

Formulenieuws - HMSHost Nederland opende deze week de deuren van de vernieuwde La Place Express op Schiphol Plaza. Bezoekers en reizigers kunnen hier elk moment van de dag terecht voor een ontbijt, lunch, diner of tussendoortje. Naast het on-the-go-assortiment, kunnen gasten hier ook hun producten bestellen en ter plekke laten bereiden.

Lees bericht


© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid